Какав партнер пристаје вашем хороскопском знаку?

metro-portal.hr
Какав партнер пристаје вашем хороскопском знаку?

Сваки хороскопски знак очекује да његов партнер има одређене квалитете, па ево што се тражи од супротног пола...

Овну треба партнер који је авантуристичког духа, ужива у изласцима и физичким активностима од вjежбања до вожње бициклом и, најважније, који ће му дозволити да буде вођа у вези.

Бик жели страствене, романтичне и сензуалне партнере који, исто као и Бик, знају и желе да цијене финансијску сигурност у животу.

Близанцима треба особа која је друштвена, спонтана и флексибилна да може издржати њихову непоузданост, али може и уживати у занимљивим разговорима и дружењима.

Рак ће у партнеру потражити особу која цијени дом и породицу, пажљиву и брижну која ће знати да уради све да се Рак осијећа сигурно и прихваћено.

Лаву треба партнер који му је истовремено и најбољи пријатељ, искрено га обожава, но уз то треба бити и ведра, весела и разиграна особа.

Дјевица жели особу која ће јој улити вјеру у живот, помоћи јој да не буде превише строга према себи и која ће дозволити да јој боље организује живот.

Ваги је баш потребна особа којој је веза на првом мјесту, зна да се носи с њеним честим промјенама расположења, а уз то је динамична и увијек спремна за акцију.

Шкорпија ће се скрасити уз особу која јој може помоћи да контролише своје снажне емоције, поуздана је и може се на њу увек ослонити, али уз то мора имати снажан сексуални нагон.

Стријелац једноставно процвијета уз особу која жели да научи што више, има широке погледе на свијет и пратећу флексибилност, а мора бити спонтана и слободног духа.

Јарац преферира особе које му помажу да буде оптимистичнији и усмјерен на светлију страну живота, пажљиве и брижне које му могу обезбједити удобан и хармоничан породични живот.

Водолија мора имати особу која доноси топлину и страст у живот, не покушава да га промијени или контролише и воли његову јединствену индивидуалност.

Рибе траже особе које вредно раде и не занимају их тривијалности, практичне и способне који ће знати да цијене њихову осјећајну и брижну природу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана