Какав је који знак као пријатељ?

24sata.hr
Какав је који знак као пријатељ?

Дјевица ће радо прискочити у помоћ пријатељу, али ријетко ће кад сама тражити услугу, Шкорпија помно бира праве пријатеље, док Близанце не занимају досадни људи.

Ован своје пријатеље носи у срцу

Ован је вјеран пријатељ. Иако није са свим својим пријатељима у контакту, пар пута годишње увијек ће их назвати или контактирати путем друштвених мрежа. Његова заузетост најчешћи је кривац та то и он једноставно не стиже све због пребукираног распореда. С њим никад неће бити досадно, а своје запостављене пријатеље увијек ће знати да развесели.

Бик је стабилан и поуздан пријатељ

Бик ће све своје слободно вријеме посветити пријатељима. Воли да помаже свима, поготово ако су у невољи. Ипак, често мисли да су пријатељства једноставна и да не треба улагати у њих, па буде разочаран. Његова најјача тачка је стабилност.

Близанце не занимају досадни људи

Близанци су предивни пријатељи. Око њих је увијек пуно људи, с којима воле да се проводе, путују и смију се. Они ће донијети радост свакој особи с којом се друже и покушаће да орасположе и развеселе свакога. Међутим, они желе само такве пријатеље око себе. Досадни и нервозни људи који увијек кваре забаву их не занимају.

Рак не жели било каквог пријатеља

Рак је одличан и вјеран пријатељ који није склон идеји да своје пријатеље дијели с другима. Он жели да зна да вам је најбољи пријатељ, а не само пријатељ. Рак своје тајне чува за себе и ријетко кад их дијели с пријатељима. Да би допрли до њега потребно је да уложите пуно труда, али он ће увијек радо слушати туђе проблеме и дати савјет.

Лав је један од најбољих пријатеља

Лав је забаван и увијек расположен пријатељ. Воли дружења и окупљања с пријатељима међу којима је увијек главни забављач. Уз блиске пријатеље биће у свему, јер сматра да су они највредније што има. Лав ће радо брбљати и трачарити са својим пријатељима, али кад се његови пријатељи нађу у невољи увијек ће радо помоћи.

Дјевица је прва кад треба помоћи

Дјевица увијек изражава своје осјећаје другима, али је и ту за друге. Свакоме ће помоћи и биће ту за друге, али ће ретко када тражити помоћ од својих пријатеља. Истина је оно што највише цијени и никада неће допустити да је пријатељи лажу. Таквих се брзо ријеши!

Вага пријатељства доживљава врло емотивно

Вага ће се у свом животу окружити с пуно пријатеља и уживати у њиховом друштву. Већина њених пријатељстава је интензивна и пуна емоција. Радо се веже за сваког пријатеља, радо помаже и даје добре савјете. Иапк, Вага треба да се чува одавања тајни због чега најчешће остаје без њих.

Шкорпија помно бира пријатеље

Овај знак тешко проналази праве пријатеље и увек помно бира људе с којима ће дјелити тајне. Своја пријатељства гради на повјерењу и части. Шкорпија ће се сваком пријатељству у потпуности посветити, пуно ће времена проводити с пријатељима и никада их неће занемарити или заборавити.

Стрелац воли да дијели савјете

Стрелац је забаван и одан пријатељ. Цијениће сваког пријатеља и покушати га орасположи у свакој ситуацији. Својим савјетима помоћи ће сваком, али ће заузврат очекивати да и њега саслушате кад има проблеме. Стрелац је јако оптимистичан знак и никада неће хтјети песимисте за своје пријатеље.

За Јарца је пријатељство свето

Овај знак је одан и вјеран пријатељ. За њега је пријатељство свето и увијек ће помагати својим пријатељима, иако то они нису ни тражили. Више воли да даје, него да прима и никада од својих пријатеља неће тражити помоћ. Увијек је коректан и праведан што његови пријатељи веома цене.

Водолија често идеализује своје пријатеље

Водолија често идеализује своје пријатеље и не увиђа њихове мане, због чега се неријетко и разочара. У већини случајева их она зове и позива у излазак, јер је обично она центар друштва. Водолије су јако добри пријатељи који ће радо помоћи свакоме. Само - требало би да припазе кога имају за пријатеља.

Рибе брину о својим пријатељима

Рибе јако цијене пријатељство и вјерни су пријатељи. Јако се брину за своје пријатеље и првенствено желе да се осјећају сигурно и цењено у њиховој близини. Добро слушају и радо ће се позабавити проблемима својих пријатеља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана