Какав амбијент највише одговара вашем знаку?

24sata.hr
Какав амбијент највише одговара вашем знаку?

Као што се разликују према карактерним цртама, тако се хороскопски знакови разликују и према афинитету и мјесту живљења које би им пријало. Ево гдје би се сваки од њих најбоље уклопио:

Ован

Идеално мјесто за одмор:
Авантуристи, какви су Овнови, воле необичне подухвате попут скакања с падобраном, скај дајвинга, фри клајмбинга, спуштања ријечним брзацима. Која год дестинација да нуди овакав вид забаве, биће одличан избор за одмор Овна.
Идеалан град за живот:
Град са активним ноћним и авантуристичким животом, попут Лас Вегаса, идеалан је за живот овог знака.
Идеално мјесто за становање: Пошто су Овнови у сталној журби, воле мале просторе за живот како би их лакше одржавали. Станови су, стога, идеални за њих. Воле да живе са паролом - свијет ми је под ногама - те би било пожељно да стан буде на што вишем спрату, и у самом центру. Ово друго им је битно не би ли били близу мјеста активног дневног и ноћног живота.

Бик

Идеално мјесто за одмор:
Бикови воле опуштен одмор на мјестима која ће их подсјећати на дом, уз нешто више егзотике. Привлаче их добра храна и лијепи пејзажи, те би област Напа у Калифорнији била прави избор.
Идеалан град за живот:
Остајемо у Калифорнији јер би Лос Анђелес био идеалан град за живот Бикова, који воле да се шепуре својим финансијама.
Идеално мјесто за становање:
Идеална варијанта је кућа с великом баштом, великом кухињом и трпезаријом. Љубав према природи надомјешћују великим вртом. Како су знак који воли да кува, велика кухиња се намеће као логичан избор, док је велика трепезарија одговор на њихову жељу да што чешће обједују с пријатељима и породицом.

Близанци

Идеално мјесто за одмор:
Овај знак воли да је заузет чак и током одмора. Излети, посјете музејима и археолошким налазиштима, уз који сат спортских активности, то је за Близанце одмор из снова.
Идеалан град за живот:
Пошто не подносе досаду ни у једном облику, припадници овог знака воле да живе у градовима који никада не спавају. Има ли бољег избора од Њујорка?
Идеално мјесто за становање: Живот у становима је за Близанце погоднији, док год се стан налази у центру, има лијеп поглед и велики гардеробер. Потреба за животом у центру проистиче из њихове жеље да буду у сржи дешавања. Како су креативни, идеално би било да имају најљепши поглед из радне собе. На крају, велики гардеробер је посљедица њихове склоности ка сакупљању одјеће и ципела.

Рак

Идеално мјесто за одмор:
Раковима је најбитније да током одмора буду у друштву драгих људи. Како воле воду, свака дестинација близу ње за њих је идеална.
Идеалан град за живот:
Воле да се разликују од околине, што им услијед специфичног карактерног склопа углавном и полази за руком, па би идеално мјесто било Париз, сасвим посебан град.
Идеално мјесто за становање:
Љубав према води утиче и на њихов одабир мјеста становања. Увијек ће одабрати кућу на обали, а ако то није могуће, тежиће да у свом дворишту или стану имају малу фонтану или акваријум. Међу ријетким знаковима су којима није проблем да живе у приземљу. Воле близину тла, тако да ријетко бирају високе спратове за живот. Веома им је битно да имају гаражу.

Лав

Идеално мјесто за одмор:
Њихова склоност ка гламуру и луксузу долази до изражаја и када је одабир мјеста за одмор у питању. Што скупље и гламурозније, то боље. Њујорк и Лас Вегас би били градови у којима могу истински да уживају.
Идеалан град за живот:
Воле сунчано вријеме, плажу и атмосферу која тјера да заборавите на све проблеме, па би идеалан избор града за живот једног Лава била Барселона.
Идеално мјесто за становање:
Лавови размишљају на велико, стога би били најсрећнији уколико живе у огромној, раскошној вили. И станови долазе у обзир док год су пространи, с лијепим погледом и великом спаваћом собом. Не воле да живе исувише близу земље, нити на исувише високим спратовима.

Дјевица

Идеално мјесто за одмор:
Као неко ко је супер организован, Дјевицама је битно да им и одмор буде такав. Јога центри за опуштање, у којима је сваки дан до детаља испланиран, био би примјер идеалног одмора за овај знак.
Идеалан град за живот:
Дјевице се диве реду, рутини и дисциплини те би Берлин, град који живи по овим принципима, био одличан избор.
Идеално мјесто за становање:
Дјевици би највише пријало да живи у кућици на дрвету. Пошто то није реално, задовољиће се и станом на вишим спратовима. Осјећај реда им је битан и у животном простору. Не воле велике станове јер се пријатније осјећају у друштву једне особе него више њих. Умјетнички су настројени па воле да направе кутак у којем ће се креативно изражавати.

Вага

Идеално мјесто за одмор:
Романтичне и уметничке душе, какве су Ваге, воле да се одмарају у складу с тим карактеристикама. Мјеста у којима би могли да уживају са својом драгом особом, далеко од гужве и јурњаве, савршен су вид релаксације за овај знак.
Идеалан град за живот:
Не воле велике и бучне градове. Окренута умјетности, без саобраћајних гужви уз праву дозу романтике, Венеција би била град по мјери Вага.
Идеално мјесто за становање:
Начин становања одражава њихову жељу за мирним и повученим животом. Ваге ће прије одабрати живот на селу него у граду. Презиру становање близу прометних градских области. Воле велике и лијепо сређене дневне собе, као и добро организоване гардеробере.

Шкорпија

Идеално мјесто за одмор:
Страствене и паметне, Шкорпије воле да упознају нове културе. Не воле кратке одморе током којих неће имати времена да се у потпуности упознају са мјестом у којем су. Воле егзотичне дестинације, у којима могу да уживају у непознатим стварима.
Идеалан град за живот:
Дивље и јаке Шкорпије воле да живе у истим таквим градовима. Чикаго би био прави избор за овај знак ратоборне енергије.
Идеално мјесто за становање:
За разлику од претходних знакова, овом је битно да има пространо и лијепо сређено купатило. Воли луксуз и живот у њему. Спаваћа собе је Шкорпијама, као врло страственом знаку, веома битна. С друге стране, везани су за свој ауто, тако да је посједовање гараже обавезно.

Стријелац

Идеално мјесто за одмор:
Знак којем је путовање у крви зна шта жели од одмора. Не задовољава се малим стварима, већ тежи најнеобичнијим и најскупљим аранжманима. Одлазак на Мачу Пичу представља идеалан вид одмора за Стрјелчеве.
Идеалан град за живот:
Не постоји град за који се са сигурношћу може рећи да би одговарао овом знаку. Уживали би и да сваке године мијењају мјесто становања. Град који би накратко могао да утоли њихов апетит за узбуђењем јесте Рим, као специфичан спој модерног и традиционалног.
Идеално мјесто за становање:
Овај врло софистициран знак склон је животу у урбаним, градским областима. Културна дешавања и дружење с пријатељима су им врло битни, тако да настоје да живе у дјеловима града који су богати друштвеним животом. Полажу пажњу на архитектуру простора у којем живе, тако да ће се увијек радо одлучити за живот у старој грађевини или пак оној која је дјело ексцентричног архитекте. Један су од ријетких знакова којима путовање до посла не смета, већ уживају у њему.

Јарац

Идеално мјесто за одмор:
Јарчеви воле враћање у прошлост, стога своја путовања искоришћавају како би научили нешто ново из историје. Канкун би био савршен избор за њих.
Идеалан град за живот:
Уживали би у граду у којем има много музеја, позоришта и других видова културних дешавања. Јарчеви не воле исувише велике градове па би Солт Лејк Сити био прави избор.
Идеално мјесто за становање:
Јарчеви обожавају пространство, тако да би најсрећнији били када би живјели на фарми или салашу. Уколико, ипак, живе у стану или кући неопходна је велика квадратура. Воле да су близу земље. Велика трпезарија и кухиња су обавезне у животном простору Јарца, с обзиром на то да воле да проводе доста времена с породицом и пријатељима. Склони су куповини викендица и љетњиковаца.

Водолија

Идеално мјесто за одмор:
Водолије воле специфичне дестинације на којима могу да упознају много нових лица.
Идеално мјесто за становање: Град који истински прија сензибилтету Водолије јесте брз, модеран и изазован Хонгконг.
Идеално мјесто за становање:
Сналазе се одлично у малим становима јер су склоне минимализму. Воле технику, те им је битније да у свом дому имају добру микроталасну, фрижидер и лаптоп него класичне комаде намјештаја. Како су каријеристи, обавезно им је да у свом животном простору имају и собу намијењену искључиво за рад. Није им битно да ли живе ближе центру или пак у предграђу.

Рибе

Идеално мјесто за одмор:
Рибе су зависници од путовања која их чине мирним и испуњеним. Воле релаксирајуће дестинације, које им омогућавају да у току одмора напуне батерије.
Идеалан град за живот:
У складу са својим мирним карактером, Рибе воле мање градове, без гужве и галаме. Фиренца би била прави избор.
Идеално мјесто за становање:
Живот у предграђу преферира већина Риба. Иако су водени знак, није им пресудно хоће ли живети поред воде. Воле да су у близини тржних центара и супермаркета, али и паркова и терена за голф. Попут Шкорпија, воле свој аутомобил па им је мјесто за паркинг веома битно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана