Kада се једном заљубите у жену овог хороскопског знака - нема повратка

Б92
Kада се једном заљубите у жену овог хороскопског знака - нема повратка

У свијету астрологије, бити Шкорпија је некако баш кул - али не и нужно популарно.

Ви нисте онај који прати друге, ви пратите ваш сопствени пут. Ви радите ствари на ваш начин давајући хејтерима пун материјал за оговарање.

Шкорпија

Док вас неки називају "интензивним" или "тешким", они који се не осјећају угрожено од вас, схватиће да сте страствени, лојални и прави пријатељи. Свакако да се карактеристике знакова не одражавају баш на сваку индивидуу, али Шкорпије су јаке личности и евентуално те карактериситке временом ипак долазе до изражаја. Тако да даме, ево због чега ниједан мушкарац неће моћи да вас заборави када једном буде ваш.

Дејтинг са вама је дивља вожња

Веза са Шкорпијом значи да ћете имати неке од најбољих дана у вашим животима... али и најгорих. Али ти тренуци ће вас терати да се увијек враћате назад по још, иако може да вас престрави уколико почнете са њом да се зезате када је лоше воље. Шкорпије су комплексне по природи и не схватају везе олако. Показаће вам љубав дубљу од било чега на шта сте навикли, а једном када вас погоди, више никада нећете да прихватите "обичну" љубавну везу.

Познаваће вас боље него што познајете сами себе

Шкорпије су интуитивне и имају своје начине да читају људе, што може бити веома иритантно, док не схватите колико је корисно имати некога ко може да вас "чита". Велике су шансе да док се будете драли "Немој да ми говориш како се осјећам", схватите да се управо осјећате како вам је она рекла. Она је сјајна у контроли, радићете оно што она жели и мислити да је то ваша идеја. Али свијетла страна тога је што своју моћ она неће користити у лоше сврхе. Она има најбољи интерес за обоје у својој глави.

Она говори ствари какве су

Тај пасивно агресивни систем "Ја сам добро" које дјевојке користе када нису ни најмање добро је врло иритантна ствар за мушкарце. Шкорпије се не оптерећују са тиме. Оне су директне и не плаше се да кажу оно што мисле, чак и онда када је можда паметније да ћуте. Оне ствари виде као црно или бијело, никада сиво. Без обзира да ли је волите или не. Или сте вриједни да будете у њеној околини или не. Ово може бити оштро, али са њом макар увијек знате на чему сте.

Она је газда на послу, али и у кревету

У послу, али и љубави, када Шкорпија зацрта нешто - она то испуњава. Она преузима иницијативу и неће чекати никога да донесе одлуку умјесто ње. Она је мотивисана и никада срамежљива када су у питању ствари које жели, било да је посао у питању или највећи фрајер у бару. Немојте да се осјетите угрожено, пустите је да вас води. Она се осјећа пријатно да води ствари, а њене вјештине међу чаршавима су добро познате.

Ужасно је тврдоглава, али је невјероватно лојална

Мислили сте да можете да добијете расправу са њом? Слатки сте. Али чак и када се са вама посвађа до коске, она ће вас у јавности исто тако бранити. Она може бити напорна, али ће вам држати леђа без обзира на све, а када је она на вашој страни - једноставно не можете да изгубите.

Натераће вас да се дебело потрудите, али она је тога вриједна

Већина Шкорпија има тешку шкољку која треба да се сломи и не заљубљују се лако. Али уколико можете да се носите са њом, на крају свох "мука" схватићете да је она била вриједна сваког тренутка. Једном када освојите Шкорпијину љубав, и још боље, повјерење, она ће вас поштовати, мотивисати и чинити узбуђенима на потпуно новим нивоима. Она ће вас одвести на авантуру живота и терати да будете најбоља верзија себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана