Када пипну, кољена клецају: Најпохотнији знаци Зодијака, с њима је страст загарантована

ГС
Када пипну, кољена клецају: Најпохотнији знаци Зодијака, с њима је страст загарантована

Неки знакови Зодијала су мирни, хладни и сабрани, док се други могу похвалити горућом страшћу и полетом за животом. Ова три хороскопска знака имају квалитете који показују њихову страствену страну, посебно у романтичном смислу.

Шкорпија: Не бјеже од везивања

Шкорпије су познате по својој привлачној и мистериозној природи. Једном када их упознате, схватићете да могу бити веома сензуалне и страствене према предметима свог интереса, укључујући и партнера. Неће бежати од дубоке емоционалне и физичке везе. Овај знак Зодијака дубоко осјећа туђе емоције. Такође се не плаши да ризикује. Иако Шкорпији може бити потребно неко време да пусти некога у свој свијет, њихов партнер може очекивати страствену и лепу везу када се то догоди.

Ован: Без страха до победе

Из Овна зрачи ватрена страст. Не страхује да храбро јури за оним што жели, укључујући романтично партнерство са адекватним партнером. Једном када Ован баци око на некога, нема те силе која може да га заустави. Он ће приступити потенцијалном партнеру с великом дозом љубави. Појединци Овнови су склони најневероватнијим ризицима само да би нашли некога с ким би могли да се виде у будућности. Ако започињете партнерство с Овном, можете очекивати да ћете бити одушевљени са много узбуђења

Лав: Много траже, много и дају

Топлина и страствена енергија исијавају из Лава. Они иду кроз живот са невероватном нежношћу док самоуверено иду за оним што желе. Лавови воле да сањају велике снове и свим срцем обожавају оне са којима су блиски. Ако им се неко допадне, Лавови ће самоувјерено показати своју привлачност према тој одређеној особи - обасипајући је пажњом и љубављу. Лавови такође не очекују ништа мање од најбољег, па ако неко жели да започне партнерство са Лавом, требало би да зна да трена да буде једнако страствен с Лавом као што је Лав с њима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана