Када и како ће вам опростити који хороскопски знак?

Cosmopolitan.hr
Када и како ће вам опростити који хороскопски знак?

Који сте хороскопски знак ви и ваш дечко? Погледајте овдjе како ће изгледати ваше размирице под утицајем звијезда...

Ован опрашта када види искрено кајање

Овнове није тешко увриједити, али на сву срећу они нису злопамтила. Ако сте их јако увриједили, врло је могуће да неколико дана неће разговарати с вама, али након неког времена и тврдоглави Ован ће попустити. Овнови цијене искреност, а опростиће вам једино када процијене да се стварно кајете.

Бик опрашта само пријатељима

Бику никако, али никако не дирајте его. Уколико се осијете угрожено, могли би вас заувијек избрисати из свог живота. Темпераментни су и осветољубиви. Бик је изузетно одан и вјеран, стога исто очекује заузврат. Опростиће вам, али мора знати да сте искрени и увијек ту за њега.

Близанци лако опраштају

Близанцима је језик често бржи од памети, па ће то знати да препознају и код других. Неће вам замјерати, а опростиће вам ако им је стало до вас. Најлакше опраштају послије неколико искрених ријечи у романтичној атмосфери.

Раку је потребно много труда

Ракови су склони промјенама расположења, а воле и да се освете за ствари које су им нанијеле бол. Тешко ће вам опростити нејверу или одавање њихове тајне. Опростиће само ако види да сте се јако потрудили и добро му објаснили зашто се кајете. Мали знак пажње такође није на одмет.

Лав - Ко? Шта? Гдје? Како?

Лавови не размишљају много о својим поступцима па се често изненаде када им кажете да вас је нешто повриједило. Када дође до свађе, само се повуку и не мјешају се. Ријетко се извињавају, али ни не очекују извињење. Код Лавова је најбоље да се сви претварају као да се свађа никада није догодила.

Дјевици се јасно и гласно извините

Превртљиве Дјевице су тврдоглаве и често осветољубиве. Њима је тешко извинити се за своје грешке, јер оне често преувеличавају све што се догађа. Од свакога ко је забрљао желе јасно и гласно извињење, којим ће потврдити да су биле у праву. Тек тада ће престати с преувеличавањем у својој глави и размишљањем о освети.

Вага је краљица драме и игре

Ваге ће вам направити драму око свега, оне то једноставно воле. Неће добро поднијети никакав сукоб у њиховом животу. Ако тражите опроштај од њих, имајте на уму да се воле играти "топло - хладно". У једном тренутку биће спремне све да вам опросте, а већ у другом ће се предомислити. Њихово размишљање можете подстаћи поклоном уз искрено извињење.

Шкорпији треба много времена

Шкорпије су тврдоглаве, осветољубиве и тешко опраштају. Често због тога прекидају пријатељства и везе. Потребно им је да другима покажу како с њима нема шале. Могу проћи и године прије него што проговоре с вама. Шкорпије добро реагују на било какву помоћ у успињању на друштвеној љествици, па ако их позовете на добру журку или их упознате с правом особом, имате добре шансе да вам опросте у ближој будућности.

Стријелац размишља разумно

Они увијек опраштају свима, јер мисле да свако заслужује другу прилику. Они ће сваку причу сагледати из свих углова. Ако им објасните зашто нисте били искрени према њима и ако увиде да их нисте намјерно повриједили, они ће вам без проблема опростити. Расправа о проблему је нужна и иако лако праштају, нећете избјећи расправу.

Јарац је спреман на све

Јарчеви су изузетно поносни и осветољубиви, па не опраштају лако. Воле да оговарају и често ће они, који су их повредили, бити на мети њихових злонамјерних трачева. Због тога се већина нас боји да повриједи Јарца, јер знамо да нам он врло лако може уништити углед. Подмићивање било какве врсте, храном, поклоном или новцем, поправиће расположење вашег повређеног Јарца.

Водолија ће вам опростити, уз мало труда

Водолије опраштају њима важним људима, јер себе сматрају изузетно моралним и поштеним људима. Но, ако сте изразито негативни и неповољно утичете на њих, опрост и наставак везе биће тешко оствариви. Водолије понекад кажу да су вам опростиле, иако у ствари нису, али могуће их је увјерити ако им докажете да сте ви криви и искрено се извините.

Рибе стављају понос испред свега

Рибе су један од најпоноснијих знакова у хороскопу. Тешко праштају издају и превару, а чак и ако опросте, дистанцираће се од вас. Оне су вођене својом интуицијом и ако осјете да вам треба опростити, опростиће вам, а ако не, онда ће се потрудити да нестанете из њиховог живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана