Јесењи хороскоп за 2023: Звијезде поручују појединим знацима да треба да се примире

ГС
Јесењи хороскоп за 2023: Звијезде поручују појединим знацима да треба да се примире

Јесен је доба каналисања енергије.

Тако ће појединим знацима Зодијака услиједити успјех на пољу посла, док ће имати турбулетне љубавне односе. Они који су упловили у мирну љубавну луку имаће трзавице на послу, док би поједини знаци требало да обрате више пажње на здраву исхрану којом би побољшали имунитет. 

Звијезде поручују појединим знацима да треба да се примире јер им следује период преиспитивања, док би други требало да се активирају и најзад искористе својих 5 минута повољног утицаја астрологије. 

Ован, нове авантуре 

Очекујте повратак старих пројеката и сарадње. Ово је одлично вријеме за раст и напредак. Овнови у везама осетиćе потребу за дубљом емотивном везом, док ćе самци имати прилику за романтичне авантуре. Водите рачуна о исхрани и обезбједите редовну физичку активност да бисте се осеćали енергично. 

Бик, желе озбиљну вези 

Промјене на радном мјесту могу донијети стрес, али и прилику за напредак. Овај јесењи период посебно је повољан за Бикове који траже стабилност у вези. Мањи здравствени проблеми могу пореметити ваш ритам па их немојте игнорисати. 

Близанци, љубав на први поглед 

Јесен вам доноси креативне изазове. Будите отворени за нове пројекте и сарадњу. Слободни Близанци могу да очекују љубав на први поглед, док ће они у везама морати да раде на комуникацији. Можда вам је имунитет слабији, па се фокусирајте на превенцију и храните се здравије. 

Рак, веза са особом из прошлости 

Јесен ће бити испуњена преговорима и могуćностима за напредовање у каријери. У љубави биćете изузетно носталгични. Ако сте слободни, могли бисте се поново повезати са неким из прошлости. Ваше емоционално здравље треба да буде у фокусу, размислите о терапији разговора или медитацији. 

Лав, шармира све 

Очекују вас затегнути односи са колегама. Не дозволите да вам то поквари амбиције. Јесен је вријеме када ćете бити неодољиво шармантни, искористите то. Обратите већу пажњу на унос течности и здраву исхрану. То вам може помоćи да вам енергија буде стабилна. 

Дјевица, нова веза 

Детаљи су ваша јача страна и ово ćе се исплатити на послу. Похвале вас очекују. У љубави сљеди стабилан период. Ако сте слободни, ово је идеално вријеме за нови почетак. Чувајте се алергија и одржавајте редовну физичку активност. 

Вага, хармонија у љубави 

Тимски рад је у фокусу. Ваша способност балансирања ćе бити кључна. Наглашена је хармонија у односима. Ако сте слободни, умјетнички и културни догађаји би могли да вам донесу нову љубав. Ментално здравље је приоритет. Пронађите активности које вас опуштају и смирују. 

Шкорпија, процветаће у љубави 

Интуиција ćе вас водити ка правим одлукама. Слушајте свој унутрашњи глас. Страсти ćе бити на врхунцу. Било да обнављате стару везу или се упуштате у нову авантуру, процветаćете. Водите рачуна о хормонима и равнотежи тијела. 

Стрелац, дајте простора партнеру 

Ваша авантуристичка страна води вас до нових пословних изазова, а биćе и чешćих прилика за пословна путовања. У љубави је слобода кључна. Ако сте у вези, дајте простора партнеру, али и себи. Слободни Стрелчеви ćе тражити узбуђење. Чувајте ноге и кичму. Редовне шетње у природи имаćе благотворно дејство. 

Јарац, стабилност у вези 

Ваша дисциплина коначно даје плодове, што ćе се повољно одразити на ваше финансије. Осмјехује вам се великодушна повишица. Ова јесен доноси стабилност и дубоку повезаност. Слободни Јарчеви имају нову прилику за озбиљну везу. Имунитет је кључан. Обратите пажњу на исхрану и сан. 

Водолија, слиједе узбудљиве романсе 

Иновација и оригиналност су природни за вас. Ваше идеје ће бити добро прихваćене, како од стране колега, тако и од стране надређених. Осмехују вам се неочекивани сусрети и узбудљиве авантуре. Будите отворени за нове могуćности. Водите рачуна о нервном систему. Јога и медитација могу вам донијети олакшање. 

Риба, уживање у вези 

Ваша креативност и емпатија довели су вас у позицију савјетника од повјерења. Искористите то. Сањарење и романтични тренуци обележиће ову јесен. Уживајте у дубокој емоционалној вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана