Једном знаку ове јесени стижу велике паре, али потребан опрез

ГС
Foto: Илустрација

Тамара Глоба и њен супруг Павел Глоба годинама уназад чине један од најмоћнијих руских астролошких парова и често дају кратка предвиђања за одређени месец. Позната астролошкиња је овог пута открила ком хороскопском знаку су ове јесени звијезде посебно наклоњене и има највећу шансу за финансијски успjех и успех на пољу каријере.

Тамара Глоба и њен супруг Павел Глоба годинама уназад чине један од најмоћнијих руских астролошких парова и често дају кратка предвиђања за одређени мјесец. Позната астролошкиња је овог пута открила ком хороскопском знаку су ове јесени звијезде посебно наклоњене и има највећу шансу за финансијски успјех и успјех на пољу каријере.

У питању је Бик.

Глоба истиче да су Биковима срећне околности на прагу и да ће се обрушити на њих свом силином.

Према њеном тумачењу, ускоро ће уследити позитивне околности које ће припаднике овог хороскопског знака усмерити ка успеху, а вјероватно ће и сами бити изненађени колико им све иде од руке.

Бикови ће ове јесени уживати у бољим финансијским приликама, те је могуће да ће отпутовати на егзотични одмор или ће коначно приуштити себи оно о чему дуго маштају.

Погодан је и тренутак за штедњу; савјет је да не потроше сав новац који се изненада слије у њихове руке. Нешто од овог новца ваљало би да сачувају и за покретање новог посла или улагање у даље образовање, саветовала је Глоба за "Пг13.ру". 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана