Јарац воли доминацију, Стријелац секс у природи, Дјевица везивање

24sata.hr
Јарац воли доминацију, Стријелац секс у природи, Дјевица везивање

Бик обожава да лиже шлаг и чоколаду с партнера, Близанци уживају у секс-играчкама, Водолија машта о групном сексу, а Рибе воле стопала, мрежасте чарапе и штикле...

Ован је љубитељ адреналинског секса

Страствени припадници овог знака највеће задовољство проналазе у суровом и сексу с пуно адреналина. Док воде љубав, обично их чује цио комшилук, а највећи фетиши су им секс у води - било под тушем или у мору, необичне локације попут лифтова или уског тоалета-а, као и садо-мазо игре које укључују рвање, повлачење за косу те лупање по гузи и угризе.

Бик обожава да лиже шлаг и чоколаду с партнера

За припаднике овог знака секс је врхунски спој свих најбољих ужитака, па у њега укључују афродизијаке попут шлага, чоколаде, вина и коцкица леда с којима се играју. Дуги и мокри пољупци, топло-хладне игрице и детаљно облизивање партнерова тијела те фиксације и разне изведенице оралног секса њихови су омиљени фетиши

Близанци уживају у секс-играчкама

Заиграна природа ових знакова долази до изражаја иу постељи. Вибратори, лисице, куглице и друга помагала нису непознанице знатижељним Близанцима који се свим силама труде да секс с њима буде и остане непоновљиво искуство. Немају одређен фетиш, већ своје занимање мијењају сваких неколико мјесеци.

Сензуални Рак обожава подражај на кожи

За Ракове је секс прије свега емоционално и сензулани искуство, а фиксација су им брадавице и дуга предигра с пуно додира. Омиљени фетиши укључују кожне костиме, корсете, па и бичеве. Воле и преоблачење, па ће радо учествовати у игри конобарице, секретарице, медицинске сестре и сличних ликова.

Лав је љубитељ егзибиционизма

Секс на отвореном у којем неко може сваког трена наићи оно је што највише узбуђује припаднике овог знака. Секс на плажи или у мору за вријеме дана, непристојни додири испод стола за којим сједи цијело друштво. Омиљени фетиши им је стриптиз.

Дјевица воли да буде потчињена

Иако у животу воле осјећај контроле, у сексу с припадницима овог знака се ствари окрећу. Омиљен им је фетиш улога потчињеног сексуалног роба који трпи самовољу свог господара. Уже, лисице, кравате или свилене мараме, све може послужити сврси.

Ваги је гуза највећи фетиш

Припадници овог знака у сексу су попут Близанаца врло заиграни, а није им страно играње разних улога те разговор с партнером о остваривању фантазија. Ипак, гуза им је омиљен дио тела око ког се концентрише њихово узбуђење, па тако воле да је гризу, пљескају и масирају, као и да се то исто и њима ради.

Шкорпија воли “мрачан” секс

Припадници овог знака имају изузетно наглашен либидо, а обожавају секс с повезом. Такође, фетиши су им и друге мрачне игрице доминације, а што се више сексају, то више секса желе. Тада ће испробати све позе које су им замисливе, као и могуће локације за секс.

Стријелац је првак секса на отвореном

Пустоловина је средње име припадника овог знака, а због изненадног порива они су први који ће се зауставити покрај аутопута и бацити у грмље. Такође, обожавају секс у авионима и на бродовима, шатору или отвореном парку. Није им потребна посебна одјећа како би се узбудили, више их пали “диртy талк”.

Јарац ће све пробати једном, а воли да доминира

Наизглед хладније природе, припадници овог знака у кревету су велики ентузијасти и истраживачи те би радо испробали све врсте игрица и фетиша барем једном. Од секса у троје, секса на висини до играња разних улога, нема тога што њих не узбуђује. Спонтани и отворени у сексу, увијек ће се радо враћати провереним позама у којима они доминирају.

Водолија машта о групном сексу

Сајбер секс, секси чет, телефонски секс и други облици “секса на даљину” нису непознаница припадницима овог знака. Ипак, један од њихових највећих фетиша је групни секс, било у мушкој или женској комбинацији. Познати су по склоности перверзијама, а траже партнера уз којег се неће осјећати настрано због тога.

Рибе воле стопала, мрежасте чарапе и штикле

Највећи фетиш припадника овог знака су стопала као ерогена зона и све повезано с њима - од масаже до секси обуће. Веома су маштовити у кревету, па су склони и воајеризму те снимању секса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана