Израчунајте златни минут који је чаробно вријеме за испуњење жеља, ево шта треба да урадите

GS
Foto: Instagram

Неко жели бољи посао, неко нову љубав, више пара, боље здравље... Замислите то што желите у правом тренутку и оствариће се.

Није тешко израчунати повољно вријеме за остварење жеље, а стручњаци предлажу коришћење златног минута дана како бисте што прије испунили сан.

Шта је златни минут?


Златни минут дана је тренутак у којем се чини да универзум чује ваш шапат и зна чак и ваше скривене мисли. Управо у том тренутку треба да изговорите најважније ријечи, односно вашу жељу.


Жеља изречена у златном минуту треба да буде чиста, да не садржи ни кап негативности усмјерене на околину. Свемир никада неће испунити жељу ако може некоме наудити, увриједити или понизити.

Дакле, не би требало да имате лажне илузије о особи која вам се свиђа, ако је њено срце заузето и не би требало да идете на штету других како бисте добили жељени положај на послу.

Како да пожелите жељу?

Жеља особе треба да буде повезана с њом, а не с њеном околином. Наравно, многи људи би да пожеле срећу својим вољенима, али златни минут дана усмерен је управо на испуњење личних жеља.

Боље је припремити се унапред како бисте имали времена за неколико секунди изговорити жељу наглас и замислити испуњење жеље.

Када пожелите жељу, важно је запамтити да оно што је речено не сме да садржи “не”. Изговарајући наглас жељу, треба веровати да се оно што је речено већ остварило, осећајући емоције одушевљења које се дижу до самих облака.

Што је жеља конкретнија, брже ће се остварити. Ако је сан материјалан, можете унапред да пронађете праву фотографију, ставите је пред очи и наглас кажите шта желите да имате у златном минуту дана.

Како израчунати златни минут?

У минуту је само 60 секунди, а у том тренутку треба пожелети жељу. Можете пожелети жељу сваки дан, али за то морате да разумете принцип. Када пожелите жељу од 1. до 24. дана у месецу, морате запамтити да је број дана сат који тражите, а редни број мјесеца минут. На примјер, жеља задата 23. децембра оствариће се ако је изговорите наглас у 23:12.

Израчунавање златног минута од 25. до 31. мало је другачији због чињенице да у дану има само 24 сата. Овде је принцип другачији, а вријеме се рачуна обрнуто. Ако треба да пожелите жељу 27. децембра, онда се то ради у 12 сати и 27 минута, односно број постаје минут, а редни број мјесеца постаје сат.

Како да се оствари?

Да би се жеља остварила, потребно је да је оживите. Покрените се ка остварењу свог циља и универзум ће вас наградити за труд и савладавање потешкоћа. Златни минут може се у потпуности променити ваш живот. Само будите опрезни са својим жељама и добро размислите шта желите, али и крените ка њиховом остварењу, преноси НајженаАло

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана