Истина о хороскопским знаковима

tportal.hr
Истина о хороскопским знаковима

Не знамо да ли сте примjетили, али опште карактеристике хороскопских знакова могу се отприлике свести на неколико фраза које се онда у разним варијацијама могу примjенити на сваки знак Зодијака. Не вjерујете? Провjерите у тексту!

 

ОВАН

Отворен. Допадљив. Спонтан. Особа коју не желите да наљутите. Забаван. Сјајно се љуби. Напросто неодољив. Воли дуге везе и породица му је врло важна. Познати су по дарежљивости и великодушности. Одан. Гласан. Увијек мора бити у праву. Сатима ће се свађати и расправљати само како би нешто доказали. Једни су од најдивнијих људи на свијету.

БИК

Агресиван. Обожава дуге везе. Воли да се потуче, поготово за нешто што жели. Зна бити досадан, али учиниће све за пажњу. Изузетно отворен. Воли да помаже људима. Добро се љуби. Има пријатну личност. Тврдоглав. Брижан. Може бити егоистичан и ако нешто жели - учиниће све да то и добије. Обожава да спава и љенчари. Јединствен. Не желите да се свађате с њим. Најпривлачнији људи на планети!

БЛИЗАНЦИ

Добри. Сјајно слушају. Јако добро збуњују људе. Љубавници, а не борци, но лако ће вас оборити. Не можете им продавати форе, не подносе туђе подвале. Воле паметовати људима и говорити им шта треба да раде. Лако се увреде. Одлични су у губљењу ствари и заборавни су. Знају да буду јако саркастични, дјетињасти и понекад јако знатижељни. Поуздани. Увијек весели.

РАК

Сјајно се љуби. Добро изгледа. Јединствен у својој заљубљености. Романтичан. Најбрижнија особа коју ћете упознати у животу. Креативан. Већином су умјетници или суманути, али цијењени говорници. Усавршили су сексуалну технику и практикују је често. И то насумице. Потпуни блесави. Забавни и често чланови странке.

ЛАВ

Одлични саговорници. Атрактивни и страствени. Опуштени. Углавном срећни, а кад су несрећни, онда постају мрзовољни и дјетињасти. Лавов проблем постаје свачији проблем. Већина их је предвидљива и монотона. Зна да се забавља. Добар је у готово свему. Одлично се љуби. Отворен. Приземан. Одан.

ДЈЕВИЦА

Доминантна у везама. Неко је управо воли. Њена увијек мора бити задња. Брижна. Паметна. Гласна. Вјерна. Пријатна за разговор. Све је што сте одувијек хтјели. Лако јој је угоди. Воли коцку и ризике уопште. Мисли да све зна и најчешће је у праву. Има поштовања према другима, али лако ће га изгубити ако направите нешто због чега ће изгубити повјерење.

ВАГА

Љубазна према свима које упозна. Смијешна и слатка. Његује јединствен изглед. Најбрижнија особа коју ћете упознати. Ипак, није тип особе са којом желите сукоб. Могли бисте завршити у сузама. Може изазвати хаос као што га може и спречити. Вјеран пријатељ до самог краја.

ШКОРПИЈА

Изузетно лијепи. Обожавају вицеве. Имају сјајан смисао за хумор. Све ће испробати барем једном. Воле кад им се угађа. Пуни енергије. Предвидљиви. Сјајно се љубе. Увијек добију оно што желе. Привлачни. Воле дуге везе. Брбљиви. Обожавају журке, некад и превише. Обожавају новац и добри су у стварању новца.

СТРИЈЕЛАЦ

Спонтан. Сјајно изгледа. Ријетка биљка. Воли дуге везе. Пружа пуно љубави. Самотњаци. Лако изгубе стрпљење и не подносе лажи. Ако су лоше расположени, клоните их се у великом луку. Лако се увреде и заувијек памте увреду. Дубоко воле, али не показују то увијек јер сматрају да је то знак слабости. Имају многе страхове, али их неће показати. Врло романтични.

ЈАРАЦ

Воле да провоцирају. Дрски. Интелигентни. Секси. Повремено мрзовољни и напорни. Лијени. Воле све да раде полако и без панике, али кад пронађу посао који им се свиђа, потпуно му се предају. Поносни, пуни разумијевања и драги. Неодољиви. Преферирају дуге везе. Сјајни говорници.

ВОДОЛИЈА

Повјерљиви. Привлачни. Сјајни љубавници. Воле дуге везе. Јако се труде. Прихватају све пројекте. Поносни на себе шта год да раде. Неуредни и неорганизовани. Воле да одлажу оно што морају да ураде.

РИБЕ

Брижне и њежне. Паметне. Воле да буду у центру пажње. Врло организоване. Врло привлачне супротном полу. Воле да имају задњу у расправи. Тешко их је задржати. Страствене, дивни љубавници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана