Индијски хороскоп никада не гријеши: Четири знака у августу чека тешка беспарица

Г.С.
Индијски хороскоп никада не гријеши: Четири знака у августу чека тешка беспарица

Индијски астролози кажу да ће друга половина августа за већину знакова протећи без већих проблема, али четири ће проћи као „боси по трњу“.

Сазнајте који сте знак у индијском хороскопу и да ли сте међу овим најнесрећијим знаковима.

Ован/Бик (Месха) 14. април - 14. мај

У другој половини августа ће особе рођене у овом знаку имати потребу да уведу велике промjене.

Међутим, не би требало да доносе исхитрене одлуке. На послу ће ситуација бити хаотична, некад чак и стресна. Астролози савjетују да не улазе у непотребне расправе и да емоције држе под контролом. Осим тога, постоји велики ризик од саобраћајних несрећа, па је боље да не сjедају у кола када су љути и нервозни. Упркос стабилним приходима, неће се осjећати „комотно“ с новцем јер ће имати велике трошкове.

Бик/Близанац (Врисхабха) 15. мај - 14. јун

Од 15. августа припаднике овог знака очекује доста стреса. Они који су отпутовали у нади да ће оставити проблеме за собом, преварили су се. Све муке су их сачакале када су се вратили и неће имати избора него да их рjешавају. Дугогодишњи непријатељи овог знака ће се потрудити својски да им загорчају живот. Уз доста труда и стрпљења ће успjети да из недаћа изађу као побjедници, преноси Ало.

Јарац/Водолија (Макара) 15. јануар - 12. фебруар

Цијели август ће за представнике овог знака бити напет, а живци им „натегнути“ до крајњих граница. Мораће да доносе многе одлуке, а глава им неће бити „бистра“: Велика је вјероватноћа да ће нешто „пресјећи“ у бијесу и то ће им се вратити као бумеранг. Астролози саветују овом знаку да не пребацује посао на друге и да не дозволи себи да буде лењ. Могуће је путовање у иностранство, али ни оно им неће донијети мир.

Водолија/Рибе (Кумбха) 13. фебруар - 14. март

Сви избори које направите у другој половини августа неће донијети очекиване резултате. Због сталног стреса, могући су проблеми са спавањем, а који ће опет још више појачати нервозу. Представници овог знака се налазе у зачараном кругу и не знају како да се „ишчупају“. Ови проблеми повезани су са послом, службеним путовањима и било којим пројектом у вези са иностранством. Трошкови ће им бити огромни при крају мјесеца и право је чудо ако прегурају без позајмце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана