Играју игрице, лажљиве су и надмене: У којим знацима се рађају најопасније жене

ГС
Играју игрице, лажљиве су и надмене: У којим знацима се рађају најопасније жене

Љубомора и осветољубивост су две веома негативне особине посебно изражене код повређених,остављених, преварених жена. Астролошки се може видjети доза љубоморе и осветољубивост.

Жена Шкорпија је под утицајем Плутона, то је планета која највише говори о сакривеној љубомори и великој потреби за осветом нарочито када је повређена или изиграна од стране партнера.

Ова жена врло брзо направи план освете и спроводи у реалне потезе. Она не може бити мирна док се не освети чак и нема осjећај мjере када је у питању освета. Често су то драматичне сцене, партнер може да доживи веома непријатне ситуације у јавности.

Ово су жене које никад не заборављају и никад не опраштају. Ако имат и да прави драматичне и театрално сцене. Оног момента кад помисли да је можда преварена или изиграна, она реагује веома бурно, веома драматично са великом дозом хистерије. Партнер остаје затечен њеном реакцијом и не види начин да је може увjерити у супротно. 

Када је у питању жена Девица, она је веома сумњичава и емотивно резервисана. Због њене сталне потребе да све анализира до детаља, врло брзо може да сазна да ли је партнер вара или не. Када то сазна, она ће да " игра игрице " које партнер и не може да претпостави.

Њена потреба за осветом је веома јасна и прецизна и она од тога не одустаје док то не уради онако како је замислила. Партнер често не може ни да предвиди шта је она у стању да уради и шта све може да му замери. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана