Идеално опуштање по Зодијаку

24sata.hr
Идеално опуштање по Зодијаку

За Бика је најбоља забава она која укључује уређење баште, Лав жели дан без обавеза како би се опустио, док Дјевица настоји на томе да паметно искористи своје вријеме.

Ован се најбоље опушта уз кување

Ован жели да буде у центру пажње. За њега би било најбоље да упише курс дизајна или кувања на коме ће научити да спрема најфиније специјалитете, те тако задиви све своје пријатеље. Он ће се тако одлично забавити, а уједно и опустити. Осим тога Ован би требало да сакупља квалитетна вина која ће испијати са пријатељима.

Бик се забавља док уређује башту

Бик ће највише уживати уређујући своју башту. Он обожава да буде у природи и ради са биљкама, те је ово идеална активност за њега. Мирна породична вечера коју Бик припреми за све своје најмилије такође ће га опустити, јер он више од свега ужива у храни, као и добром вину.

Близанци желе луду авантуру

За Близанце је идеална забава она која укључује брзину, авантуру и адреналин. Забавни парк или дан проведем на базенима уз луде

тобогане њему представља праву забаву. Осим тога одлазак у позориште или на премјеру новог филма ће их одушевити и одлично забавити, поготово ако је у добром друштву.

За Рака је забава трачарење с пријатељима

Рак воли да посматра друге људе. Воли да проводи вријеме по кафићима, шопинг центрима или плажама, негдје гдје може уживати у томе да оговара пролазнике. Раку је најважније да има добар круг пријатеља с којима може дијелити све, а чим то постигне за њега је забава загарантована, јер њему је то довољно.

Дан без обавеза за Лава је највећа забава

Лав треба да направи све у великом стилу. Он воли да лежи под Сунцем и не жели превише да се оптерећује послом и другим проблемима. За њега је сваки дан без обавеза најзабавнији дан, јер ће га максимално искористити како жели. Лавови су велики авантуристи који воле изазове попут планинарења.

Дјевица жели паметно да искористи своје вријеме

Дјевицу не привлачи позориште или концерти, она жели своје слободно вријеме да искористи у друге сврхе попут добротворног рада. Радо ће свој хоби претворити у забаву. То је за њу идеално искоришћено време и права забава.

Вага је често неодлучна

Вага је неодлучан знак. У једном тренутку жели да буде на великој забави препуној људи, а већ у другом жели романтичну шетку по природи. Овај знак се тешко одлучује за идеалан вид забаве. Ипак, увијек ће уживати у филмским вечерима уз своје пријатеље.

За Шкорпију је забава све што има везе с мистеријом

Шкорпија је увијек помало тајанствена. Њу ће увијек одушевити ствари које имају везе с историјом и које су попут ње мало мистериозне. Забава за Шкорпију је добар СФ или хорор филм, као и добро друштво. Осим тога, добра вечера уз квалитетно вино опустиће Шкорпију.

Спортски догађај и концерт су све што Стрелцу треба

Стрелац често има необичне идеје које његови пријатељи не прихватају увијек с одушевљењем. Одлазак на изложбу неког авангардног умјетника или концерт алтернативне музике за њега је врхунац забавне. Ипак, Стрелац је и велики љубитељ спорта па ће одлазак на кошаркашку или рукоментну утакмицу за њега такође бити одличан избор.

Адреналинско искуство с блиским људима је идеално за Јарца

Јарац воли да се осјећа посебно и зато не жели да присуствује великим забавама, већ ће се радије наћи с пријатељима на неком мањем мјесту. Јарац воли да припреми добру вечеру за своје пријатеље, али и оде на авантуристичку вожњу кануом по дивљој реци.

За Водолију је забава добро друштво

Водолија воли да се дружити. Чим је у друштву, он се забавља. Воли да прича о себи и својим плановима за будућност. Такође, Водолија зна добро и да саслуша па ће својим пријатељима радо удијелити користан савјет. Његов смисао за хумор одушевиће све, па ће му већ његово друштво бити довољно за забаву.

Риби је довољно море да би апсолутно уживала

Рибе се стално желе дружити. Оне ће све своје ствари радо подјелити с другима па је круг њихових пријатеља јако велики. Обожавају да једу плодове мора, излете који укључују пловидбу бродом, излежавање на плажи и проучавање историје која их јако занима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана