И ваша веза има хороскопски знак

Cosmopolitan.rs
И ваша веза има хороскопски знак

Присjетите се када сте започели љубавну везу са партнером и сазнајте како то може утицати на ваш однос...

Везе започете у прољеће, у време владавине Бика, биће чврсте и стабилне, баш као и оне које су започете у вријеме када се Сунце налазило у владавини мрачне Шкорпије...

Ован

Партнерима који су везу започели у владавини Овна никада неће бити досадно. Увијек између њих постоје искре, а ријешење свих свађа налазе у спаваћој соби. На друге они вјероватно остављају утисак као да су на ивици раскида, али њихова веза је довољно чврста и преживјеће све несугласице и разлике. Међу овим партнерима нема лажи, а управо је искреност један од темеља на којима граде чврст однос.

Бик

Парови који су започели везу у знаку Бика имају чврст и стабилан однос. Ове везе успешно одолијевају свим проблемима, а партнери једно у другом проналазе потпору. Никада им неће недостајати њежности и страсти. Једина опасност може бити чињеница да се партнери потпуно препуштају заједничком уживању, те занемарајују друге блиске људе.

Близанци

Двоје људи чија је љубавна веза започела у вријеме владавине Близанаца, прије свега су добри пријатељи и одлични животни сапутници. Расположени су за забаву и изласке, имају савршену међусобну комуникацију, а одсутност љубоморе још је једна врлина ове везе. Негативна страна је то што партнери улажу превише у друштвени живот, па постоји велика вјероватноћа да у будућности престану да размењују њежности , а њихов однос могао би постати само пријатељски.

Рак

Ова веза ће бити испуњена њежношћу и романтиком, а партнери неће моћи дуго да буду раздвојени. Њима никада неће недостајати нежности и топлине, а обоје желе велику породицу са пуно дјеце. Лоша страна је превелика међусобна посвећеност, јер партнери не желе никуда да иду једно без другог.

Лав

Веза започета у знаку Лава ће бити пуна драме и страсти. Партнери ће се у једном тренутку жестоко свађати, а у слиједећем тренутку страствено помирење у спаваћој соби биће на видику. Романтични изливи емоција уобичајена су појава. Ови парови настоје да се пред другима представе у најбољем свијетлу , чак и када између њих постоје несугласице.

Дјевица

Љубавну везу, која је почела у вријеме владавине овог знака, карактеришу трајност и стабилност. Обострана жеља за сигурношћу партнере чврсто држи заједно, а искрена и отворена комуникација, као и одсуство жестоких свађа само су неке од предности овог односа. Партнери ће уживати у интелектуалним разговорима и гледању филмова. Ипак, овој вези ће можда недостајати страсти, будући да партнери нису склони отвореном изражавању емоција.

Вага

У овој вези се све врти око љубави, партнери уживају у размјењивању њежности, пажње и поклона, увијек пазе на осећања и жеље оног другог. Они су заљубљени, а заједничке романтичне вечере и изласци помажу им у одржавању страсти. Ови људи се неће олако упуштати у свађе, па би једини проблем могао бити недостатак искрености и потискивање фрустрација.

Шкорпија

Ово је страствена и узбудљива веза у којој прште емоције. Од тренутка кад су се упознали, обоје су осјетили снажну сексуалну привлачност, која ће бити главни фактор за опстанак ове везе. Ипак, честе свађе, љубоморне сцене и испади посесивности могли би на крају довести чак до прекида везе, уколико оба партнера не покажу више толеранције.

Стрелац

Веза која је започела у владавини ведрог Стрелца, темељи се на узајамном поштовању и разумијевању. Партнери се не оптерећују љубомором и сумњама, и нису један од оних парова који свуда иду заједно. Лична слобода и независност свакако су једна од битнијих чињеница у овој вези.

Јарац

Ова веза можда није испуњена њежностима, топлином и романтичним гестовима, али је стабилна и партнерима пружа осјећај сигурности. Они поштују једно друго и никада не започињу са свађама, емоционалним уцијенама и манипулацијама. Све проблеме брзо и лако ријешавају. Поштују новац и сигурност коју им пружа. Ипак , требало би више да се потруде око њежније стране везе, како се међусобна блискост не би изгубила.

Водолија

Ову везу би најлакше могли описати као помало необичну и веома занимљиву. Можда се на први поглед ради о људима који не одговарају једно другом, али су у ствари савршен пар. Одсутност љубоморе одличан је темељ за успостављање стабилног односа. Веза би могла дуго потрајати, уколико се партнери не буду међусобно "гушили".

Рибе

Ако сте нежни, романтични и тражите сталне изливе љубави, ово је идеална веза за вас. Велика љубав и наклоност, коју партнери осјећају једно према другом су гаранција успјеха. Ова веза ће бити испуњена емоцијама, па и повременим драмама, али у основи ће оба партнера пазити на вољену особу и неће им бити тешко да се повремено жртвују због заједничке љубави.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана