Хорoскоп за 5. август

ГС
Хорoскоп за 5. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Дневни хороскоп вас упозорава на расипање новцем. Није повољан тренутак за обављање великих куповина, јер слиједе непредвиђени трошкови. Значајно могу да вам поремете планове, а звијезде вас савјетују да будете мудри и корак испред проблема. Могућа несаница.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам доноси вијест коју сте дуго чекали. Коначно знате којим путем да кренете и осјећате задовољство. Средином дана можете да очекујете позив од особе којој се допадате. Вече је резервисано за дружење, али и авантуру којој нећете моћи да одолите. Уживајте!

Близанци

Звијезде вам доносе осјећај усамљености, бриге и нерасположења. Бројне потешкоће су вам дошле главе, али хороскоп каже да ће се ситуација већ данас поправити. Партнер вам пружа неизмјерну подршку, потрудите се да узвратите истом мјером. Пријала би вам физичка активност.

Рак

Хороскоп вас усмјерава ка позитивним и успјешним људима. Ново познанство које долази преко пријатеља или на неком важном догађају може да вам користи више него што мислите. Ово ће се највише односити на ваш напредак у каријери, нарочито ако послујете са људима из иностранства. Чувајте се повреда.

Лав

Дневни хороскоп вас савјетује да гледате своја посла. Из добре намјере да некоме помогнете може да настане хаос из ког се тешко излази. Будите вољни да пружите савјет, али не и да преузимате туђу одговорност. У љубави све иде како треба, задовољни сте.

Дјевица

Посао је у фокусу вашег дневног хороскопа. Одличан период за све оне који се баве приватним бизнисом. Искористите данашњи дан за комуникацију са сарадницима, лако ћете постићи циљ. Данас вам све иде од руке, можете много тога да постигнете са упола труда. Чувајте се преједања.

Вага

Дневни хороскоп вас подсјећа да будете искрени према потенцијалном партнеру. Игрице “топло-хладно” могу да вам нанесу више штети него користи. Избјегните горко кајање и послушајте старију мушку особу. Данас можете да очекујете новчани добитак.

Шкорпија

Фокусирани сте на љубав и играте се са ватром. Астролози вас савјетују да се клоните забрањених особа. Водите борбу разума и срца, док вам је језик бржи од памети. Данас ћете имати вулкан емоција који нећете моћи да контролишете. Проведите вече са пријатељима, пријаће вам друштво.

Стријелац

Славите успјех! Ваши резултати упадају у очи другима, због чега данас можете да очекујете бројне понуде када је посао у питању. На вама је само да бирате и уживате у плодовима рада. Путовање на краћу дестинацију доноси занимљива дешавања, не пропустите га. Појачајте унос витамина.

Јарац

Преузимате велики ризик на себе, али исход иде у вашу корист. Ипак, колико год вам најближи пружали подршку, слушајте искључиво своју интуицију. У љубави слиједе благе трзавице, будите искрени према партнеру. Можда сте и сами свјесни да не пружате довољно пажње.

Водолија

Због великог броја обавеза у претходном периоду, стигла вас је исцрпљеност. Не јурите да завршите све, јер то није начин да постигнете жељене резултате. Направите приоритете, кључ успјеха је у организацији. Уживате са партнером више него икад, вечерас можете да очекујете изненађење!

Рибе

Дневни хороскоп вас савјетује да поведете рачуна о комуникацији на послу јер бисте због неких непромишљених ријечи могли да доведете себе у неприлику. Нисте сасвим задовољни у вези, али све што треба да урадите јесте да партнеру отворено кажете шта вам смета. Здравље вам је одлично.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана