Хороскопски знакови који не испуњавају обећања и не заслужују повјерење

GS
Foto: Ilustracija

Кад обећате да ћете нешто урадити, одржите ли ријеч? Или само покушавате угодити некоме како би вас престао гњавити? Лако је дати обeћање, али је много теже испунити га, због чега су обећања многих празна.

 

Ако дајете много празних обећања, стичете репутацију непоузданог, јер само неколико пута можете погазити своју ријеч, а да никога не наљутите.

1. Близанци (21. мај - 20. јуни)

Кад Близанци нешто обећају, они намјеравају то испунити. Међутим, Близанци стално покушавају више него што стварно могу учинити и могу бити затрпани свим оним што морају учинити.

2. Водолија (20. јануар - 18. фебруар)

Водолија може обећати нешто само да би добио оно што жели. Он користи обећања као валуту и ​​нема гаранција да ће одржати своју ријеч. Може бити манипулативан и способан је то оправдати као виши интерес.

3. Вага (23. септембар  - 22. октобар)

Ваге имају потребу удовољити и желе све усрећити. Они желе да их виде као некога коме се може вјеровати и некога ко је поуздан, па ће дати обећања која вјероватно неће одржати, преноси Кликс.

4. Рибе (19. фебруар - 20. март)

Рибе су тако љубазне и желе помоћи свима којима је потребна њихова помоћ. Проблем је у томе што тешко кажу не. Оне пристају на све врсте ствари и дају обећања лијево и десно. Али када дође вријеме за остваривање, Рибе су преоптерећене и презаузете да би испуниле барем половину обећања које су дале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана