Хороскопски знакови који имају највеће шансе за развод

ГС
Foto: Илустрација

Колико год пар био сретан на дан свог вјенчања, не траје сваки брак. Читајте даље како бисте од астролога сазнали који ће се хороскопски знакови највјеројатније развести.

Лав

Лавови јако цијене оданост, а то укључује и брак. Због тога очекују да њихов партнер покаже исту разину преданости као и они.

Када се Лав осјећа као да је средиште вашег свијета, све је сунце и руже. Међутим, “Од партнера траже вјерност”, објашњава астрологиња Тара Бенет. "Варање је прави проблем за ове Лавове." Стога ће покренути развод ако осјете да постоји било какво невјерно понашање.

Шкорпија

Шкорпије су познате по томе што су опрезни. Чак и ако су у преданом браку, и даље ће вјеројатно скривати ​​ствари од свог партнера како би заштитили себе.

Бенет напомиње да су ови водени знакови такође природно сумњичави и да би требали бити укључени у сваки аспект живота својих супружника – чак и ако сами чувају тајне. "Они захтијевају оданост и лако их заслијепи љубомора", каже она, што може резултирати разводом ако се с њом не разговара на прави начин.

Ован

Овнови су спремни учинити све што је потребно како би се осјећали као да побјеђују у животу. Ако то значи поднијети захтјев за развод кад не осјећају да супружник задовољава њихове потребе, нека буде тако.

Ови ватрени знакови толико очајнички траже неовисност да им често недостаје стрпљења потребног за успјешан брак. “Иако су страствени, њихова их импулзивност може навести на исхитрене одлуке о прекиду везе”, каже астрологиња.

Водолија

Неконвенционални животни стил Водолије није увијек добро прилагођен традиционалном браку и моногамији. Бенет их описује као жестоко неовисне људе који се одбијају одрећи чак и мрвице своје слободе: "Потребно је пуно давања и узимања да би брак успио, али Водолија једноставно неће пристати на компромис."

Ови зрачни знакови преферирају везе без обавеза и неће имати проблема с раскидом ако се осјећају гушећи.

Близанци

Близанци су врло радознали и друштвени људи. "Могу се борити у браковима у којима недостаје комуникације и интелектуалне стимулације", објашњава она. "Они цијене јаке менталне везе и могу постати немирни у односима који се не развијају или расту."

"Њихова двострука природа понекад их може учинити непредвидљивима, што потенцијално може довести до проблема с дугорочним обвезама", додаје она. Ако овом зрачном знаку не зачините живот, неће оклијевати пронаћи нешто боље.

Стријелац

Због страха од обвезивања и слободоумне енергије, Стријелци су хороскопски знак који ће се највјеројатније развести.

Они живе за сљедећу велику ствар и не могу замислити да заувијек буду с једном особом. “Стријелци цијене независност и авантуру, а ако се осјећају везано или неиспуњено у вези, могу потражити излаз”, каже Родригез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана