Хороскопски знак са којим је веза осуђена на пропаст

Агенције
Хороскопски знак са којим је веза осуђена на пропаст

Хороскопске комбинације које, нажалост, баш никада неће функционисати... Ево и зашто!

 

Ован никако са Јарцем

Овнови крше правила, Јарци их постављају. Како мислите да то успије? Једино у чему се слажете је посао – обоје жудите за успјехом, али када је у питању спонтаност, која је најважнија за квалитетну везу, једноставно не функционишете.

Бик никако са Водолијом

То што делите заједничка интересовања према шампањцу и француским чоколадицама не значи да ћете се слагати на свим животним пољима, а посебно не оним најважнијим. Водолија је ходајући парадокс логике и ината, а Бик је превелики уживалац рутине за овако живахне душе.

Близанац никако са Шкрпијом

Да, сексуалне игрице ова два знака су више него забавне, али хајде да се уозбиљимо. Осим игре испод чаршава ви заправо немате ништа заједнчко. Заправо, вама двома је страшно тешко да се било шта договорите. Ви сте мислили да је ово сјајан флерт, па као 'ајде да видим шта ће се десити', а Шкорпија захтјева екслузивност и вјерност прије првог пољупца коју ви нисте спремни да му дате.

Рак никако са Стрелцем

Дивљи Стрелац улеће у живот Рака попут торнада и некада вам је таква енергија више него потребна. Али, убрзо Рак постаје анксиозан у друштву Стрелца. Рак је осјетљива душа којој шале једног Стрелца неће увијек бити тако смешне, затим никада нећете разумјети Стрелчево немање потребе за стварањем породице и смиривањем.

Лав никако са Рибама

Сањиве Рибе привлаче егоцентричног Лава. Заједно достижу висине чувеног седмог неба, али убрзо тресну о земљу никад јаче. Промјене расположења једне Рибе никако неће пријати Лаву. Зашто? Па, када Риба упадне у једну од својих минус фаза, Лав неће моћи да се помири са тим да заиста постоји неко ко игнорише његове поруке и уопште постојање.

Дјевица никако са Вагом

Првих пар састанака ће бити права магија! Ако их уопште договорите. Дјевица воли прецизност и тачност, а Вага је у фазону „зваћу те... некад". Прије него што се опустите ви морате да знате да ваша веза иде негдје, а Ваге једва могу за вечеру да се договоре. Такође, одбијају да се брзо обавежу некој особи. Дјевица за то нема стрпљења.

Вага никако са Дјевицом

А сада из вашег угла! Дјевица изгледа довољно културно и пристојно за вас. Имате сличне укусе и обоје уживате у најфинијим стварима у животу. Али Дјевица је на животној мисији самодоказивања док сте ви други, опуштенији тип који је више хедониста. Не волите када вас неко пожурује у „акцију". С друге стране, великодушни сте и не штедите када је у питању вољена особа, што се за Дјевице не може рећи.

Шкорпија никако са Близанцем

Иако мислите да сте очајнички заљубљени у Близанца, нисте – то је само страст. Заправо, Близанац ће извући само оно најгоре из вас. Њихова склоност комуникацији на површном нивоу ће учинити да опсесивно проверавате телефон у нади да ће вам се јавити и добијете нападе љубоморе.

Стрелац никако са Раком

Културни Европејци, какви су Ракови, сјајан су одабир за Стрелца, али у кругу пријатеља – не љубавника! Све креће низбрдо када Рак одлучи да се пресели код вас послије три дана везе и шаље сентименталне поруке које моменатално активирају све аларме у потрази за слободом.

Јарац никако са Овном

Ован је најнезрелији знак у зодијаку. Осим ако не тражите спонзора, ова комбинација је убица сваког буџета. Чак иако обоје зарађујете, Ован неће имати проблем да троши ваш тешко зарађени новац без проблема. Е, то већ уноси хаос у живот једног Јарца!

Водолија никако са Биком

Колико год да се дивите његовој романтичности и потреби за уживањем у животу, послије три дана све вам то постаје досадно. Није вам јасно зашто Бикови морају да чују „волим те" у свакој поруци или зашто одједном постају несигурни када сте у друштву пријатеља без њега. Потпуно другачији системи вредности који на крају убијају везу.

Рибе никако са Лавовима

Драге сањалице, и ви ћете као и сви знакови зодијака пасти на екстравагантне гестове Лавова, а једно пиће ћете претворити у четрдесетосмосатни маратон. Ваша жеља да зароните у дубоке воде личности Лава нажалост неће се завршити добро. Не воли Лав када било ко задире у његову душу, а посебно не у емоције, које поносно крије од осталих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана