Хороскопски знак открива какви сте у вези

Cosmopolitan.rs
Хороскопски знак открива какви сте у вези

Знали смо да хороскоп одређује нашу личност, али ћемо сада да видимо како нас води кроз везу...

Ован

Овнови се по природи веома брзо заљубљују и та љубав је углавном веома јака. Међутим након неког времена они почињу да бjеже од тих одлука и да се поново преиспитују. Углавном покрећу поновне састанке покушавајући поновно да запале страст у вези, а током тог периода најчешће и схвате своје праве осjећаје и одлуче шта ће у будућности. Ако не успuју да оживе страст, онда најчешће траже нову љубав.

Бик

Бикови су по природи вjерни. Када се једном искрено заљубе најчешће са том особом остају до краја живота, односно док су год сексуално активни. Али... У случају да страст нестане, Бикови узбуђење траже на другом мjесту. Међутим, њихова вjерност се поново огледа у томе што ће све урадити да задрже редовног партнера и да се превара не открије.

Близанци

Близанци и поред свих предрасуда заправо јесу вjерни својим партнерима и никада не напуштају оног кога воле. Оно што они воле да раде јесте да вас тестирају, односно да виде колико сте љубоморни. Близанци су чак и спремни да муче особу коју воле флертујући са неким другим само да би видjели како ће партнер да реагује. Да бисте заувijек остали у вези с близанцем и задржали његову пажњу само на себи, морате и ви њега учинити љубоморним.

Рак

Ракови су веома емотивни и када се дају некоме то је заиста нешто посебно. Не воле да се свађају, нити било какве друге проблеме. Али оно што је заиста карактеристично јесте претерана љубомора, несигурност и честе промjене расположења. Када је рijеч о вjерности ту не морате да бринете, кога рак искрено изабере, само њега ће и да гледа.

Лав

Лавови су прилично опрезни пре заљубљивања. Најчешће пролазе недjеље, док љубав не процвijета у пуном сјају, јер они обожавају све могуће начине завођења. Кад се заљубе, врло су страствени и предани... Сви рођени у знаку лава имају снажно и ватрено срце, које их чини моногамним, али да бисте их задржали дуже од годину дана морате да страст константно одржавате на нивоу.

Дjевица

Дjевицу карактерише тврдоглавост. Оно што је још специфично јесте да ће се дjевица најчешће суздржавати од секса прије самог брака, или бар озбиљне везе која води ка томе. Док су у игри стабилна финансијска ситуација и сигурност, као и углед у друштву, веза ће дуго трајати. Све остало је њима на другом мјесту.

Вага

Ваге су врло вјерне. Најчешће имају дуге везе јер са својим партнером прије свега имају пријатељски однос. Ипак, лако се охладе и загрију за особу, а несигурност и невјера може да уништи њихову везу. Веза са вагом трајаће док јој посвећујете изузетно пуно пажње.

Шкорпија

Шкорпија је међу највјернијим хороскопским знаковима. Шкорпије су веома привлачне и харизматичне, тако да њихов партнер константно мора да се бори са конкуренцијом. То изазива несигурност, због које се везе након годину или двије најчешће распадну. Никада им немојте учинити нешто лоше, јер ће вам то вратити кад будете најмање очекивали.

Стријелац

Овај неодлучан знак има проблема с преданошћу само једној особи. Кад су дуго на једном мјесту или у истој вези, постану немирни. Ако желите да ваша веза са стријелцем траје годинама, морате им дати довољно слободе.

Јарац

Јарац је врло традиционалан и очекује традиционално вјенчање праћено дуготрајном фазом удварања и не претерано пуно секса прије самог брака. Очекује потпуну верност, а кад то једном постигне или добије, остаје с партнером дуго времена. Секс и дјеца су начин на који ћете задржати јарца.

Водолија

Водолија је веома нестална. Константност јој је веома досадна зато жели сталне промјене. Водолија такође није претерано сексуална. Може се догодити да их једна особа импресионира, а онда одједном изгубе интерес. Стимулишите његов интелект и имаћете одличну шансу за везу од више година. Осим тога, пожељно је да волите путовања.

Рибе

Рибе су један од највјернијих и најпреданијих хороскопских знакова. Воле везе које трају цио живот. Међутим, иако су склоне оваквим везама, превара им уопште није непозната. Такође ако праву љубав нађу још у средњој школи са њом ће остати до краја живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана