Хороскопски знак одређује како да најбоље дочекате Нову годину

24sata.rs
Хороскопски знак одређује како да најбоље дочекате Нову годину

Ако се још двоумите око тога гдjе да дочекате Нову годину и шта да обучете, прочитајте шта вам поручују звијезде.

Ован

Ован ће се средити, позавршавати све обавезе и у слиједећу годину упловити без брига. Запамтиће и успјехе и неуспјехе из ове године, па ће слиједеће паметније одлучивати. Гдје год да иде на дочек, нека поведе неке забавне људе и добар провод уз Овна је загарантован. Црвено и бијело су боје за Овна.

Бик

Бик ће, ако је у могућности, приредити себи прво неку вечеру или ће у склопу дочека бити вечера, па музика. Битно је да се ужива. Бикови ће се свједено обући, али на припадницама овог знака накит и шминка ће бити беспријекорни. Розе и зелена су боје које би требало да искористи, макар у виду детаља.

Близанци

Близанци ће се цијело вече дописивати или причати телефоном, зато је најбоље да мобилни оставе код куће или да га искључе. Телефон није неодвојив дио личности. Овај знак биће одевен лежерно, али у складу са временом, барем у детаљима. Плаво, сиво и црно-бијела комбинација су боје које би овај знак требало да носи.

Рак

Уколико не остаје код куће, јер му Нова година као догађај није толико битна ствар, онда може у ушушканој атмосфери неког ресторана да прослави долазак 2013. Мада ће већина припадника овог знака остати са породицом или партнером код куће уз добру вечеру. Боје које су "праве" за Рака су неутралне, боје пијеска и бијела.

Лав

Ви ћете вјероватно прославити Нову годину на неком јавном месту, кафићу или у клубу, а ако тако и не буде, битно је да уживате. Све зависи од новца и расположења, али је на крају крајева најважније с ким сте. Златан детаљ, нешто црвено, добар накит и неки нови комад гардеробе ће вас уљепшати. Уживајте!

Дјевица

Сведена гардероба, мирнији избор мјеста за дочек су ваш избор. Уколико поред себе имате неког припадника ватреног знака, свакако ће вас натјерати да идете негдје. Можете позвати пријатеље код вас, па ће атмосфера и тако бити сјајна. Боје пијеска, тамнозелена и браон су ваше боје.

Вага

Чак и ако сте планирали да Нову годину проведети сами, то се вјероватно неће догодити. Вага увијек тражи подршку и присуство друге особе, зато гледајте да се договорите са партнером гдје ћете и како ћете прославити Нову годину. Битно је да нађете компромис. Боје које су за вас су розе, сива и окер.

Шкорпија

Шкорпије воле тамније ствари, тамније локале, завучене и помало мистичне. Понекад је и пригушено свијетло сасвим довољно да дочара ту страствену атмосферу којој тежите. Вјероватно сте већ спремили нешто црно за Нову годину, а то и јесте боја за вас, боја у којој се најбоље осјећате. Добар избор је и бордо, која је такође боја страсти.

Стријелац

Стрелчеви су особе које зраче позитивношћу, али су они сами себи довољни, па их понекад не занимају други људи. Њима ће бити забавно свуда, гдје год да крену. Пошто припадници овог знака умију да претерају, не би требало да узимају превише алкохола или хране. Боје која им одговарају су тиркиз, тегет, црна и љубичаста.

Јарац

Јарац је знак који је увијек пристојан и фин, код којег све мора да буде на свом мјесту. Нову годину дочекаће у ресторану који им је неко препоручио или код куће. Они увијек играју на сигурно. Боје које њима одговарају су браон, сива или црна, евентуално нека нијанса зелене.

Водолија

Водолија ће увијек, баш увијек изабрати излазак са пријатељима. Њима је пријатељ свијет, па све подређују њему. Један или више њих, није важно, битно је да им буде забавно. Могу се одлучити и да посјете неко ново мјесто, најважније је да се не досађују. Уколико су у питању Водолије у годинама, они ће прво провјерити како су се организовали чланови њихове породице, па ће одлуку о дочеку донети у складу са тим. Битно им је да се понове пред Нову годину, а боје које им одговарају су све нијансе плаве, љубичаста и бијела.

Рибе

Рибе су промјенљив знак, па се лако прилагођавају. На првом мјесту им је да сви око њих буду задовољни и гледају свакоме да угоде и да се прилагоде. За дочек ће изабрати мјесто на којем има добре музике, то им је најбитније. Рибе ће за дочек бити у неком новом необичном издању, јер оне све могу храбро да изнесу, а ципеле ће бити најважнији детаљ. Боје које им одговарају су све морске нијансе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана