Хороскопски знак као узрок љубоморе

Cosmopolitan.hr
Хороскопски знак као узрок љубоморе

Близанце љубомора обузима ријђе него остале знакове, Лавови су посесивни, Ваге нису склоне љубомори. Водолије тешко подносе ситуације у којима треба да покажу слабости...

Ован

Када страсти у вама прокључају, ваше повријеђено срце не бира ни вријеме ни начин када ће и како показати своју узаврелу љубомору. И није вас уопште брига шта ће ко у том тренутку о вама мислити. Сумњичави сте, посесивни и веома љубоморни због утицаја ваших владара Марса и Плутона, симбола јаких и узаврелих емоција због чега је ваш партнер стално под присмотром.

Бик

Ваша посесивна природа тешко подноси било какав облик партнерове издаје, чак и ако је само испратио погледом неки пар препланулих ногу или прокоментарисао витку грађу неке друге жене. Ваше повјерење већ је уздрмано, а сумња изазвана, при чему љубомора почиње да вас изједа. Вашим астролошким пољем партнерских односа управља моћни Плутон, па волите да имате контролу над партнером.

Близанци

Вама управља планета логике, Меркур, због чега вас љубомора обузима ријеђе него остале знакове. Међутим, иако сте свијесни свог шарма и утиска који остављате на супротни пол, јасно вам је да се и ваш партнер може наћи у сличном искушењу. Тада се укључује ваш "тихи" аларм љубоморе, па иако не правите сцене и не разбијате све по стану, послужићете се вјештим "замкама" како би задржали партнера на свом терену.

Рак

Иако тако не дјелујете, врло сте посесивни и сумњичави. Ваш владар, Мјесец, симбол интуиције, јаких емоција и потребе за сигурношћу, увијек вас упозорава када нешто може угрозити ваш однос с партнером. И зато имате свој разрађен систем заштите од тог, за вас разарајућег осјећаја. Ако немате доказ, једно вријеме ћете се примирити, а ако га имате, то ћете јако тешко поднијети.

Лав

Иако вам импонују партнери који не могу остати непримећени, због своје посесивне природе не можете да избјегнете ни замке љубоморе. Представницима вашег достојанственог знака управља Сунце, симбол поноса, па вас партнерова издаја погађа, чак и ако се ради о "безазленом" флерту. Иако сте свјесни своје топлине, великодушности, љубомора вас упозорава да се партнер лагано охладио.

Дјевица

Повод за партнерову љубомору могу бити ваше везе на послу, јер тамо углавном проводите и највише времена. Под утицајем вашег владара Меркура, симбола комуникације, понекад нисте ни свјесни колико уживате у најчешће безазленим флертовима са својим колегама. Због тога сумњате и у партнерову вјерност јер логично закључујете да ни он није имун на такве ситуације.

Вага

Иако не спадате у знакове који су претјерано склони љубомори, ваш партнер ипак неће добро проћи ако му падне на памет шврљање около, било погледом, СМС порукама или на неки други начин. Иако сте прилично рационални, вама ипак управља Венера, планета љубави па не подносите да вам било ко угрожава однос са партнером. А, уколико ситуација почне измицати контроли, у вама се буди жеља за осветом.

Шкорпија

На врху сте листе знакова којима љубомора свакодневно загорчава живот. Ваша страствена, али врло рањива природа под утицајем планета еротичности, сексуалности и јаких емоција, Марса и Плутона, ваших владара, бурно реагујете и на безазлене ситнице, које неко други не би ни приметио. Иако љубомору прикривате урођеном самоконтролом, ваш поглед говори више од ријечи.

Стријелац

Симбол вашег знака, стријелац који одапиње стрелу директно у мету, на неки начин симболизује и начин на који рјешавате евентуалне проблеме у емотивној вези. Одмах реагујете уколико вас ваш љубавни партнер прави љубоморном и кажете му да вам то смета. Јер, када бисте прешли преко таквих ситуација, свијесни сте да неки други пут можда не бисте били тако толерантни.

Јарац

Иако тако не дјелујете, јако сте рањиви и погађају вас ситуације у којима вас партнер (не)свијесно прави љубоморном. Наравно, то не показујете и патите у себи јер вам је повређен и понос и нарушено достојанство. Уколико успијете да пребродите буре и олује у властитој души, постајете опрезнији. Међутим, превару не опраштате, па уколико партнера ухватите на дјелу, то је крај.

Водолија

Тешко подносите ситуације у којима треба да покажете своје слабости. Вашим знаком управља Уран, планет флерта и авантура, па бирате партнере који ће моћи да толерише ваше хирове. Али, уколико сте због особе коју волите дошли у ситуацију да вас обузме пламен љубоморе, потрудићете се да то прикријете и својим понашањем и начином комуникације с њом.

Рибе

Вашим хиперсензибилним знаком управља Нептун, симбол заноса, заљубљивања и романтике, па се потпуно предајете партнеру кога волите. Ипак, због тога вас је лако и повриједити. Ако због особе до које вам је стало осјетите трн љубоморе, прво почињете да преиспитујете себе и своје поступке. Превару бисте можда и опростили, али осјећај да се слична ситуација може поновити, не да вам мира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана