Хороскопски знаци који су рођени под несрећном звијездом

ГС
Хороскопски знаци који су рођени под несрећном звијездом

Разне ствари, догађаји и ситуације утичу на наше поимање среће и несреће, а астрологија препознаје неке кључне разлоге због којих неки знак пати више него неки други.

Поједини хороскопски знаци некад се осjећају као да немају право да буду срећни и као да их срећа заобилази, а ево о којима је ријеч.

Јарац

Јарчеви имају врло јаку потребу за контролом и независношћу. Када су срећни, њихови позитивни осећаји често су пољуљани чињеницом да не знају или немају контролу над тим колико ће њихова срећа трајати. Осим тога, често се осјећају рањиво и несигурно када се препусте својој срећи.

Ован

Код Овнова су често амбиције и високи стандарди оно што их спречава да прихвате срећу и доживе ослобођење. Неки Овнови увијек осећају да треба да пруже и постигну још више. Журе од једне дестинације на другу, и никада се не осећају срећним и мирнима. Мисле да јуре за срећом, али заправо беже од ње.

Дјевица

Многе Дјевице имају склоност да увијек траже длаку у јајету. За њих не постоји савршеност, а такође ни савршена срећа, у њиховим очима све позитивно има несто „али“. Дјевице могу осећати да се овим ставом штите од разочарања и илузија. Али, првенствено себи ускраћују праву срећу.

Шкорпија

Шкорпије су углавном врло сумњичави људи, па неке од њих срећа плаши. Боје се да ће им други завидети и мрзити их због њихове среће. Боје се да ће срећу увијек слиједити несрећа, како би могла да се успостави равнотежа свемира. Због тога неке Шкорпије избјегавају срећу и тиме подсвесно саботирају сами себе, пише miss7.hr.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана