Хороскопски знаци који не показују љубомору

Informer
Foto: Ilustracija

Астролози кажу да особе рођене у неким од сљедећих хороскопских знакова нису љубоморне. Они корачају кроз живот потпуно самоувјерено и сигурни су у себе.

Рибе

Рибе никада не дијеле све на пријатеље и непријатеље, већ су сви за њих као једна породица којој теже. Оне су по природи или осетљиве и љубоморне или су милосрдне и посједују алтруизам, оцјењују астролози. Нису посесивне и сматрају да њихов партнер треба да има слободу. Неће му "дисати за врат" или мрштити се уколико поразговара са неким конобаром или помогне бившем партнеру. Умјесто тога, придружиће се разговору и дати подршку.

Близанци

Близанци се више воде умом него емоцијама, па чак и да постоји љубомора код њих, она није изражена. Могу да вас саслушају и радо ће прихватитит ваше аргументе. Само желе у разговору да им покажете разумну страну и можете са њима разговарати баш о свему. Саслушаће сваку вашу идеју, макар она била и сулуда и одлучиће сами шта им је чинити, али ће вас увијек саслушати.

Лав

Лавови могу да осјете љубомору, али ће је обуздати и исконтролисати се. Они су сигурни у себе и знају да вриједе, те се не плаше да оду ако друга страна игра неправедно. Ако флертујете са неким, на тај начин ћете можда тестирати колико су заиста лојални, међутим, неће стварати драму и једноставно ће отићи. Сигурни су у себе и сматрају да ако их друга страна не цијени довољно, треба да пронађу бољег партнера који ће вредновати њихове квалитете.

Рак

Можда дјелује као превише емотиван и знак којег  покрећу емоције, међутим, међу њима није љубомора. Рак је знак са самопоуздањем и нећете код њега уочити испаде љубоморе, већ ће се радовати успјесима својих најближих. Њихова њежна и брижна природа чини их најмање љубоморним и самоувјереним знаком. Овај знак ће вам радије честитати неки успјех или догађај, тако што ће вам послати цвијеће или неки поклон за вјенчање, унапређење на послу и слично.

Водолија

Код Водолије је све пролазно. Било да су партнери у питању, материјалне ствари и успех, она се не везује, зато не чуди што су припадници овог знака најмање љубоморни. Они понекад негују отворене односе и воле да експериментишу, али такође могу имати љубоморне испаде само што то неће показати кроз бијес. Водолије цијене заједницу и радо ће се веселити успјесима других. Међутим, оне су превише заузете собом да би се бавиле другима и бригом о њима.

Стријелац

Стријелчеви су амбициозни, па воле да уживају и у успјесима других. Док ће неки приписати ваш успијех пукој срећи или превртати очима, Стријелац врло добро зна колико сте се намучили и вриједно радили да би дошли до неког циља. Такве ствари су за њих инспиративне. Они неће показати љубомору, већ ће их ваш успијех мотивисати да они остваре своје циљеве. У љубави желе да буду равноправни. Ако је једном партнеру дозвољено да уради нешто, сматрају да не треба да постоје двоструки аршини и да други може исто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана