Хороскопски знаци који највише уживају крајем јуна

ГС
Foto: Илустрација

Посљедњи прољећни пун Мјесец освијетлио је небо 14. јуна у експанзивном авантуристичком знаку Стријелца, позивајући нас да пригрлимо новостечено знање и мудрост. Овај пун Мјесец донио је ведрију атмосферу и лакшу небеску енергију, освјетљавајући мјесто у наталној карти сваког знака, на коме постоји потреба да се обухвати и перцепира шира слика.

Ствари су значајно почеле да се мијењају од 21. јуна, када Сунце прелази у кардинални водени знак Рака, побуђујући колективну жељу за његом и бригом, док и даље тражимо начине да ставимо на прво мјесто своју емоционалну сигурност и удобност. Љетни солстицијум доноси снажне промјене свим хороскопсим знацима, док ће најпозитивнији утицај до краја јуна осјећати Близанци, Ракови, Дјевице и Стријелци.

 

Близанци

Постајете јаснији и прецизнији у комуникацији.

Послије турбулентног периода који вам је приредио ретроградни ход Меркура, враћате се себи. Заједно с Меркуром који је у вашу прву кућу ушао 13. јуна. Од тог момента почињете да се осјећате сталоженије и бистрије - ступате у социјалне интеракције с лакоћом и јасноћом, зато немојте оклијевати да с другима подијелите своје мисли, идеје и запажања. Пошто сте имали времена да преиспитате своје планове, сада је вријеме да их покренете. Када говорите, људи слушају, јер имате шта да кажете и чините то на прави начин - свијет је спреман да вам помогне да остварите своје циљеве.

 

Рак

Можете да се изразите без напора.

Прошлог мјесеца сте били склони повлачењу, преиспитивању и размишљању, али пошто се љетни солстициј одвија у вашем знаку, добијате прилив добре енергије и осјећате се витално и присутно. Скрећете пажњу, јер просто блистате, али не дозволите да вас то збуни и уплаши - имате толико тога да подијелите са свијетом, зато пустите своју свјетлост, нека зрачи и привлачи. Вријеме је да размислите како да дате приоритет својој емоционалној сигурности и удобности!

 

Дјевица

Продуктивност ће бити на највишем нивоу.

У току ретроградног Меркура били сте растресени и неорганизовани (за своје стандарде), али сте имали времена за размишљање. Меркур је ушао у вашу кућу каријере 13. јуна и донио вам јасноћу коју сте тражили у вези с вашим професионалним подухватима. Ваше колеге или клијенти спремни су за сарадњу, па и више од тога - спремни су да вам препусте вођство, а ви се најзад осјећате довољно способни да их поведете у правом смјеру. Поставили сте темеље, обавили истраживања и донијели одлуке. Сада је вријеме да наступите са својим идејама и плановима, да се чујете и видите.

 

Стријелац

Ваш осјећај за сопство се појачава.

Сезона Близанаца донијела је нагласак на односе с другима, а пун Мјесец у вашој првој кући (сопство) донио вам је дубље увиде о томе како да задовољите своје потребе. Слобода вам је неопходна и послије међуљудских односа који су до сада били на првом мјесту, вријеме је да се преоријентишете на себе. Како је дошло дотле да занемарите свој лични развојни пут и своју истину, због послова и потреба других? Сада је право вријеме да се поново упознате са сопственим потребама ван партнерства и ван професионалног живота. Поједине ствари сте узимали здраво за готово, а сада ћете то схватити и научити да цијените и да се залажете за оно што сте мислили да вам природно припада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана