Хороскопски знаци које не можете превеслати: Мрзе манипулацију, одмах је препознају

ГС
Хороскопски знаци које не можете превеслати: Мрзе манипулацију, одмах је препознају

Кажу да је манипулација одлика интелигентних људи, али у случају хороскопских знакова који слиједе у наставку, важи једно правило - не варај преваранта.

Астролози верују да моћ препознавања преваре и манипулације на много начина зависи од знака у ком је особа рођена. Манипулација је вид управљања неким, а многе особе не могу то да препознају.

Ипак, хороскоп вјерује да постоје четири знака које је потпуно бесмислено тјерати да ураде нешто против своје воље. Први разлог је што не подносе да раде нешто што други желе, а други је што врло лако знају да препознају манипулацију.

Дјевица
Дјевице су рођени аналитичари и готово је немогуће преварити их. Заборавите да манипулишете једном Дјевицом, јер она ће десет пута одмјерити све и тек онда донијети одлуку. И запамтите - ваше жеље ц́е бити немилосрдно одбачене ако се Дјевици чини да нису довољно корисне за њене сврхе.

Шкорпија
Ријеч "поводљив" се дефинитивно не односи и никада неће на Шкорпије. Морате да знате да су оне те које су вјешти и одлични манипулатори! Са које год стране да им се приближите, онај ко покуша да манипулише овим знаком нец́е успјети. У овом случају важи правило: "не варај преваранта". Бесмислено их је сматрати слабима, мање интелигентнима, издати их. Шкорпија зна своју вриједност и зна како да каже "не".

Јарац
Јарчеви од малих ногу граде линију понашања "на здравом разуму", емоције су по страни. Одликују их непопустљива дисциплина и снага воље. Нису навикли да губе вријеме на празна размишљања и они дефинитивно неће слушати друге. Једноставно речено, ни искусном психологу нец́е бити лако да пронађе рањиву тачку Јарцу. Манипулацију слободно оставите за неког другог.

Бик
Бикови не воле да се играју јер су навикли да све изражавају отворено, ма колико год да је истина непријатна. Осим тога, они суптилно разумију мотиве других. Стога, сваки покушај да их контролишете, Бик ц́е жестоко узвратити. Ако желите да вам представник овог знака учини услугу, само га отворено и љубазно питајте и надајте се да Бик нец́е постати тврдоглав.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана