Хороскоп за децембар по циганским картама: Два знака добиће ненадани новац, а ево коме се смијеши просидба

ГС
Хороскоп за децембар по циганским картама: Два знака добиће ненадани новац, а ево коме се смијеши просидба

OВАН Слободни Овнови превише времена посвећују послу, трудећи се да ставе тачку на све своје обавезе прије новогодишњих празника.

Потрагу за љубављу сте ставили у неки други план, али као што то обично бива – ми планирамо једно, а живот нам сервира нешто потпуно десето, пише мојастролог.рс. Тако ће се и вама до краја друге декаде мјесеца појавити особа коју ћете итекако жељети да освојите. Крај године већ можете дочекати у лијепом емотивном односу. Уколико сте већ у брачној или емотивној вези, потрудите се да пронађете довољно времена за партнера. Не ускраћујте ни себи ни вољеној особи неке лијепе заједничке моменте. Можда нећете бити за неке велике изласке или за лудовања, више ће вам одговарати да се са драгим бићем ушушкате у топлини дома и уживате…

Посао

Немојте прерано да се опуштате и да сматрате да сте са највећим пословима завршили. Може вас овај децембар итекако изненадити неким повољним приликама и то нарочито током прве декаде. Не одустајте од својих планова, можда ће вам требати нешто више времена да их реализујете, али околности ће вам ићи на руку, а добићете и подршку од сарадника баш онда када затреба. Материјално бисте требали да стојите доста добро, али ако у неком моменту „загусти“ – слободно се обратите за помоћ пријатељима или породици.

Здравље

Млађи припадници знака имају солидне позиције када је здравље у питању. Старији би требали да обрате пажњу на стомачни дио, и да држе под контролом хроничне болести.

БИК

Љубав

Бикови, они слободни – овог мјесеца могу заиста уживати. Ноћни провод вам широм отвара врата, а ако нисте љубитељ таквих „занимација“ – итекако ћете бити друштвени и ширити круг својих познаника. У преводу – можда баш и нећете имати толико наглашену жељу да се смирите. Друга декада овог децембра одредиће да ли ћете појачати контакт са једном особом или ћете ипак одлучити да у нову 2024-у уђете сами. Неки удварачи ће вас мало смарати константним порукама, позиви

Неки удварачи ће вас мало смарати константним порукама, позивима за излазак – ви размислите да ли ћете појединима ипак дати шансу. У вашим емотивним релацијама може повремено бити неке ситније нервозе током децембра. Можда сматрате да вољена особа игнорише оно што јој говорите или да намјерно поступа контра вашим жељама. Ипак, све ово је лако превазићи.

Посао

Комуникација је током децембра ваше главно „оружје“ у пословном сегменту. Баш из тог разлога немојте дозволити себи да у неким ситуацијама превише журите, да будете импулсивни или да одлучујете на брзину. Обратите посебну пажњу на папирологију, дозволе, договоре. Неке грешке се могу поткрасти, и то нарочито током друге декаде мјесеца. Поједини Бикови могу добити позитивне информације, вијести о остварењу планова или чак најаву унапређења. Да бисте остварили жељену стабилизацију у финансијском сегменту, морате посебну пажњу обратити на своје издатке. Трошите преко својих могућности.

Здравље

Здравствена проблематика ће бити пролазног карактера током децембра. Ојачајте свој имунитет. Ако вјежбате, спортиста сте или се бавите рекреацијом – стоји могућност повреда, преноси Ало.

БЛИЗАНЦИ

Љубав

Ево лијепог мјесеца за слободне припаднике знака. Слиједи вам више нових познанстава, што преко пословних околности, што преко контаката са пријатељима. Неки од вас ће на рођендану код друга или другарице упознати особу са којом ће се одмах развити добра и подстицајна комуникација. Можда у прве две декаде знака нећете пожелети да се смирите и уживаћете у контакту са више особа, али како време буде пролазило, једна од њих ће се издвојити и примјетићете да све чешће размишљате о њој. Трећа декада, баш пред новогодишње празнике може донијети и покретање емотивне приче. Са емотивним или брачним партнером током децембра имате одличне предиспозиције за учвршћивање односа. Обоје ћете се трудити да будете максимално коректни једно према другом – не каже се без разлога да лијепа ријеч и гвоздена врата отвара, зар не?

Посао

Прво бих вас посавјетовала да се потрудите да не разбацујете тешко стечени новац. Баш у овом мјесецу сте склони да се по том питању опустите, да заборавите на обавезе и дуговања и дате мало себи на вољу. Лако је потрошити а компликовано зарадити – нису ваши приливи ни мало лоши током децембра, али у сваком случају немојте преоптеретити свој кућни буџет. Генерално – стоје вам могућности да на лакши начин покренете неке промјене које прижељкујете у пословном сегменту. Прва и друга декада вам могу донијети неочекивано добру пословну понуду.

Здравље

Не претјерујте са слаткишима. Ако сте старији припадник знака – контролишите шећер. Трећа декада може бити мало напорна у здравственом смислу.

РАК

Љубав

Често ће слободни Ракови током овог мјесеца помишљати на бившег емотивног партнера, поготово ако је однос са њим прекинут у неком скоријем периоду. Пријаће вам друштво само најбољих пријатеља и имаћете тенденцију да се повлачите из друштвених дешавања. Ако се нека прилика и појави током децембра, можда ћете се на кратко посветити комуникацији са овом особом, али је тешко да ће од тога бити било шта конкретније. Ако је за утјеху – последња декада овог периода доноси могућност да се бивше емотивне приче обнове…У вашим емотивним релацијама тешко ће бити постићи компромис. Ви и партнер се чврсто држите неких својих ставова и никако да пронађете заједнички језик. Ипак, како се празници буду приближавали, вероватно ћете одлучити да у нову 2024-у годину уђете у коректним односима.

Посао

У већем делу месеца неопходно је да будете максимално одговорни према радним обавезама које имате. Наиме, прилично сте расејани, а могуће је и да је посла више него иначе, па можете у појединим моментима направити и грешке, које би вам могле донети проблеме. Ово може бити или критика од стране надређених, али и неке неугодне ситуације са пословним сарадницима. Докле год сте фокусирани и концентрисани на оно што радите – нема шансе да пропустите нешто. Трећа декада децембра доноси опуштенију радну атмосферу, а тада ће и ваши приливи бити доста појачани. Неки од вас почеће са озбиљним договорима везаним за приватни посао.

Здравље

Одавно знате да су неке ваше навике више него штетне по ваш организам. Сада је права прилика да са њима пресјечете. Здравствена ситуација ће бити мало нестабилна у децембру.

ЛАВ

Љубав

Слободни Лавови стичу своју стабилност током децембра. Врло добро знате шта желите – ако вам је тренутно доста љубавних драма и заврзлама, повући ћете се и у контакту са пријатељима и члановима породице провести овај мјесец. Ако пак прижељкујете да вам се нешто на емотивном плану догоди – прилика ће вам се отворити и то више него вјероватно – двострука. Да, добро сте чули – две особе ће се борити за вашу наклоност, а ви ћете своју пажњу посветити оној за коју будете сматрали да зна шта хоће и која жели дуготрајан однос. У вашим емотивним и брачним релацијама ситуација је током овог мјесеца мирна. Ви и вољена особа сте посвећени једно другом, а заједнички тренуци вам доносе опуштеност и љубав.

Посао

Добар је период за Лавове који се баве приватним послом, или који су додатно пословно ангажовани. Вама иде појачање финансијског сегмента, па гледајте да од овог „вишка новца“ одвојите дио и за намиривање заосталих обавеза и рачуна. Будите паметни! Генерално – ваши се послови одвијају без већих препрека – додуше, у другом дјелу мјесеца ће доћи до неког благог застоја, али ово можемо приписати приближавању новогодишњих празника. Ако прижељкујете да нешто промјените, за сада само правите планове и истражујте своје могућности, а дејствовање оставите за почетне мјесеце наредне године.

Здравље

Старија популација Лавова може имати мањих тегоба – углавном са кичменим стубом или бубрезима. Млађи – провјерите урогенитални тракт.

ДЈЕВИЦА

Љубав

Ако је било неких проблема у вашим емотивним релацијама током новембра, сада постоји могућност да ви и партнер то и исправите. Чак и ако је ваш однос завршен, још увек постоје шансе за обнову – ситуација се може окренути на боље буквално преко ноћи. У постојећим емотивним релацијама појавио се немир у односу између вас и вољене особе. Могуће је да се увукла сумња, неке расправе, да једно другом пребацујете ситуације из прошлости – покушајте да будете смирени и да на прво мјесто ставите интерес везе и вас двоје као пара. Будите истрајни и не одустајте – иако ће повремено изгледати да више немате шта да тражите заједно, ипак вам слиједи стабилизација и смирење. Уколико сте сами, мијењаћете расположења – час ћете жалити за прошлошћу, час остваривати неке површне емотивне контакте. У суштини, тешко је да ћете бити задовољни одвијањем ситуације током овог периода…

Посао

Вјероватно сте се надали да ћете кроз мјесец децембар остварити побољшање у пословном сегменту… Мало је вјероватно да ће до тога доћи, или ћете макар морати жестоко да запнете да бисте се извукли из одређених блокада и лоших околности. Ваше радно окружење је постало доста напето и тешко је одржати добар контакт са онима са којима сарађујете на дневној бази. Пошто у овом периоду постоји могућност за пропусте и грешке, сматрајте се упозореним и не дозволите да направите сами себи проблем. У финансијском сегменту очекујте изненадне приливе, али стоји могућност и непредвиђених трошкова.

Здравље

Ако имате проблема са притиском или са крвним судовима, потрудите се да се чешће контролишете. Млађе Дјевице нека редовно спавају, а нервозу покушајте да „избаците“ кроз физичке вежбе.

ВАГА

Љубав

Могућности за нове емотивне контакте су пред вама, ваше је само да их искористите и уживате у овом мјесецу. Буквално можете да бирате ако сте слободни – неки од вас се могу заљубити у партнере са којима имају разлику у годинама, други ће пак жељети само да уживају у контактима са супротним полом без неког посебног везивања….а постоје и Ваге које ће итекако жељети и тежити да остваре посебан, озбиљан однос. Други дио мјесеца је вријеме вашег испуњења у љубави – а ви изаберите и уживајте! Неког малог захлађења у емотивним релацијама ће бити почетком мјесеца, мада не бих рекла да ће то бити производ било каквог конфликта између вас и партнера – напротив, чини ми се да ћете обоје пословно бити превише ангажовани. Изгурајте ових десетак дана, а онда улазите у период опуштености и присности.

Посао

Мислићете почетком децембра да ништа нећете успјети да остварите од својих планова – неке околности делују сувише тешко да би се превазишле. Не падајте у даун ни у једном тренутку – после почетног „кочења“, све ће се у пословном сегменту отворити на прави начин пред вама. Ако је било застоја у контакту са пословним сарадницима, они ће се лако превазићи. Уколико сте направили неку грешку, успјећете без проблема да је средите. Не само то, шансе којима се надате и које очекујете долазе у правом тренутку. Чак ће се и финансијски сегмент побољшати и ви ћете моћи опуштено да закорачите у 2024-у.

Здравље

Како мјесец децембар буде одмицао, ви ћете се осјећати све боље. Вратиће вам се ваша енергија, оптимизам и осјећај да можете све. Само немојте претјеривати са храном.

ШКОРПИЈА

Љубав

Слободне Шкорпије тешко подносе своју усамљеност. Ви без удварача никада нисте, али особе које су у вашој близини не успјевају да вас покрену на емотивном плану. Више сте у фазону неког пријатељског контакта него што желите конкретнију причу са њима. Нема разлога да страхујете да ћете и овај мјесец остати без љубави. Од друге декаде децембра коначно неке коцкице почињу да се слажу. Могуће је да ћете другим очима погледати особу која је већ близу вас….а некима од вас ће овај период донијети контакт са неким ко ће вам се допасти на први поглед. У сваком случају – ново емотивно поглавље се отвара пред вама….У постојећим емотивним релацијама сада је прави тренутак када се блокаде могу разрушити и вас двоје поново почети да функционишете. Ово је мјесец враћања једно другом… уживајте!

Посао

Иако ви сматрате да можете много боље него што сте до сада постигли, чак ни ви не можете порећи да сте у неупоредиво бољим и јачим пословним позицијама него раније. И децембар мјесец доноси Шкорпијама могућност да се покрену, да добију нове пословне пројекте или да остваре нове сарадње које ће их пратити у дужем наредном периоду. Такође – можете обновити контакт са доста јаким људима са којима сте раније сарађивали. Врло вам је наглашен сегмент странаца, па свакако покушајте да се усмјерите више на ту страну. Стара дуговања и заостале обавезе рјешавате релативно лако. Немојте само стварати нове.

Здравље

Оно што вам је неопходно јесте више опуштајућих момената и одмора. Старија популација ће имати хроничне тегобе или проблеме са кчменим стубом.

СТРИЈЕЛАЦ

Љубав

У емотивним релацијама евидентно је да постоји проблем у комуникацији. Оне везе које су већ на нестабилним основама могу претрпити озбиљније захлађење током већег дела овог периода и евентуално бисте успјели да дођете до неког смирења током треће декаде децембра. Уколико је ваш однос стабилан, ни ви ни партнер нећете имати много времена једно за друго – често ћете бити окупирани обавезама и потребно је да се потрудите да сваки моменат слободног времена проведете заједно. Једино на тај начин ћете успети да кроз овај мјесец прођете сложни, задовољни и у љубави, као и до сада. Уколико сте сами, слиједе вам покушаји контакта са бившим емотивним партнером… заиста је могуће да неке емотивне приче још увијек нису завршене – стоји велика шанса за обнову везе.

Посао

Већи дио мјесеца Стрелчеви ће бити несигурни, забринути за своју пословну будућност. У том периоду вам се не савјетује да преузимате нове обавезе на себе нити да склапате нове пословне ангажмане – много је боље да се посветите постојећим пројектима, које морате завршити. Не залећите се са неким одлукама, а будите максимално сконцентрисани и одговорни јер постоји могућност и грешака. Послије блокаде која ће трајати кроз прву половину децембра, други дио мјесеца већ доноси боље могућности. Договори ће се покренути, а стоји вам и могућност додатног пословног ангажмана. Приливи ће бити устаљенији и стабилнији.

Здравље

Млађим припадницима знака је потребно више кретања. Код старијих ће бити актуелан нешто слабији имунитет, као и склоност хроничним тегобама.

ЈАРАЦ

Љубав

Слободни Јарчеви имају пред собом мјјесец када су изузетно добре предиспозиције да пронађу своју „сродну душу“. Будите сигурни да ћете бити окружени удварачима и да ћете остварити контакт са више особа које ће вам бити занимљиве и привлачне. Питање је само шта желите у овом тренутку – врло је могуће да нећете моћи да се одлучите одмах, већ ћете сачекати да вам се неке ствари „слегну“ у глави. У сваком случају, вама је ово период успјеха у љубави и гледајте да га искористите на прави начин. Уколико имате партнера – овај мјесец вам доноси много бољу комуникацију и рјешавање проблема који су дуго стајали између вас двоје. Проводите што више времена заједно – разговарајте, вратите се једно другом на прави начин…

Посао

Припремите се да радите током децембра мјесеца „за све паре“, а изгледа ми да те паре неће бити мале….напротив – Јарчеви улазе у један изузетно повољан пословни период, када ће шанси бити више него иначе. Сигурно је да вас очекује напредак, или можда најава истог, али далеко од тога да ћете бити незадовољни. Оно на шта бих вам скренула пажњу јесте могућност да неке пословне обавезе морате поновити, па се потрудите да не правите грешке и пропусте. Битно је да ће се резултати вашег рада врло брзо видјети. Добар период за оне који су незапослени или Јарчеве који желе да побољшају своје приходе додатним пословним ангажманима.

Здравље

Обратите пажњу на исхрану и на кретање. Уседели сте се, много чешће посежете за храном, а све те калорије треба трошити да се не бисте осјећали тешко и без енергије. Генерално – солидна здравствена ситуација.

ВОДОЛИЈА

Љубав

Нема ту нешто посебно да се прича – децембар мјесец је савршен за љубав када су Водолије у питању. Нова познанства и љубавне шансе отвараће се одједном, без најаве, буквално „преко ноћи“. Неће сви слободни припадници овог знака имати неку нарочиту жељу да се стабилизују у емотивном односу – вама ће бити приоритет да се добро проведете и науживате! Ипак, они који теже правој љубавној причи, имају одличне предиспозиције да једно познанство, контакт преко пријатеља или друштвених мрежа, продубе и отпочну везу која има велике шансе да траје…У емотивним релацијама може почетком мјесеца бити неких ситнијих проблема, али ће све то остати брзо иза вас двоје. Генерално – децембар је одличан да се додатно стабилизујете!

Посао

Довољно је погледати овако добре и подстицајне карте, па закључити – пред Водолијама је месец изванредних могућности и добре зараде. Баш када је новац у питању, мало обратите пажњу – истина је да постоје велике шансе да с времена на време добијете веће приливе, али немојте се играти неким финансијским улагањима која су ризична….а и потрудите се да не потрошите све, јер ћете бити под утицајем купохоличарске грознице. Генерално – ако и буде проблема повремено у пословном сегменту, успеваћете да их рјешите очас посла. Пред вама су нове сарадње и нове понуде, само напред!

Здравље

Имаћете премало времена за себе, а сада вам је више него икад неопходно да се добро одморите. Могућ је пад имунитета, склоност прехладама, вирусима.

РИБЕ

Љубав

За прву половину мјесеца слободне Рибе баш и немају неке бајне предиспозиције. Стоје вам додуше могућности за нове контакте и познанства, али све је то слабо, пролазно и на вас неће оставити неки већи утисак. Овај је период једино добар ако желите да будете у неком необавезном односу. Оне Рибе које желе да уђу у стабилну везу, мораће да сачекају други део месеца, када ће им једна особа „ући под кожу“ и успети да им се приближи и заинтригира их. У емотивним релацијама, фокус је током децембра бачен на комуникацију. Очигледно је да ви и вољена особа упорно прескачете неке разговоре, иако сте обоје свјесни да их морате обавити и рашчистити евентуалну проблематику. Неопходно је да се неке ствари коначно изнесу на светлост дана.

Посао

Иако нам је емотивни део можда мало „танак“, пословни сегмент већ обећава много добрих ситуација и позитивних дешавања. Као прво, нећете више имати толико проблема у међуљудским односима и комуникацији са особама са којима радите на дневној бази. Као друго – осјетићете прилив позитивне енергије и оптимизма, а ви знате и сами – у таквом стању функционишете беспрекорно, и све можете. Као треће – нешто бржи темпо догађаја ће вам изузетно пријати, поготово што ћете бити сконцентрисани и у потпуности организовани. И као шлаг на торту – ваши приливи ће се током децембра појачати…

Здравље

Доста се трошите у овом месецу, па је потребно да се више одмарате, да се окренете ка здравијој исхрани, добром сну и обавезно – неком виду рекреације.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана