Хороскоп за 9. септембар

Г.С.
Хороскоп за 9. септембар

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате.

Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Лијепо је држати до себе. Ипак, треба понекад „зажмурити“, те испунити жеље и вољене особе. На послу долази одговор на једно деликатно питање. Биће много боље него што сте се надали. Здравље одлично.

Бик

Ако се превише колебате, може се догодити да партнер учини сасвим супротно од очекиваног. Иако не желите промјене, ипак ћете направити компромис и изаћи у сусрет својим солидарним колегама на послу. Здравље врло добро.

Близанци

Када исправите грешку према партнеру, показаће се колико је ваша љубав чврста. Размислите о томе какве посљедице имају нагле одлуке на послу. У супротном, у незавидној сте ситуацији. Потребна вам је релаксација.

Рак

Постоји алтернатива вашој вези, на вама је да је прихватите или одбаците. Добро размислите. Изузетно угодан дан на послу. Осјећате се добро и то ћете пренијети на околину. Здравље одлично.

Лав

Имате сјајну прилику да још боље упознате особу коју волите или која вам се допада.

Дошло је вријеме да се више посветите пословном животу. Не брините, препреке ћете лако ријешити. Могуће респираторне тегобе.

Дјевица

Једна занимљива особа дуго покушава привући бар мали дио ваше пажње, саслушајте је. Коначно знате своје праве могућности на послу. То вам помаже да успјешно обавите озбиљан разговор. Обавезно прошетајте.

Вага

На вријеме зауставите кризу у вези. Спремни сте да опуштено причате са вољеном особом. Боље планирајте ствари на послу. Тако ће вам бити много лакше да остварите амбиције, које и нису баш скромне. Супер се осјећате.

Шкорпија

Дан је повољан за важне тренутке уз вољену особу. Избјегните препирке, свађе или љутњу. Нису увијек најважнији видљиви проблеми. Они скривени, из другог плана, знају бити незгоднији. Релаксирајте се!

Стријелац

Иако је све у најбољем реду, не опуштајте се. И даље пуну пажњу посветите вољеној особи.

Нешто морате урадити и против својих принципа. То не значи да сте учинили нешто лоше, неприхватљиво. Здравље више него добро.

Јарац

Имате нову прилику за љубав. Питање је како је до сада нисте запазили, јер све је очигледно. Неочекивани разговор на послу доноси изузетне новости. Све скупа помоћи ће вам у конкретним плановима. Здравље одлично.

Водолија

Слиједи занимљив сусрет или флерт. Све је то пролазно, добро знате кога волите. Тако је најбоље! Провјерени пријатељ повјериће вам информацију која ће вам помоћи да план спроведете у дјело. Здравље веома добро.

Рибе

Ако побољшате релације са партнером, поправићете расположење, али и квалитет комплетне везе. Прихватите приједлог доброг колеге и придружите му се у плановима. Заједно постижете много више. Опустите се.


















 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана