Хороскоп за 9. август

ГС
Хороскоп за 9. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Дефинитивно није период за доношење битних одлука, једино ако се озбиљно  не посавјетујете са неким ко сада рационалније и јасније види од вас. Фино расположење и на љубавном плану можете очекивати од стране нове симпатије, која се труди да вас на све начине освоји. Здравље је врло добро.

Бик

Већина Бикова и овог петка имаће доста посла, што ће се првенствено одразити на пољу енергије. Нема разлога за бригу, у свом устаљеном  ритму успијевате да изађете на крај са свим изазовима. Прија вам комуникација са особом коју сте недавно упознали. Уживајте. Јачајте имунитет уносом витамина.

Близанци

Имате данас  све предиспозиције да ваше професионалне способности покажете на дјелу. Посебно су наглашени контакти са иностранством.

Овај дан доноси вам солидну климу за успостављање нових познанстава и позитивних љубавних вибрација, стога крените у провод. Боравите више у природи.

Рак

Ваши пословни резултати током овог петка могли би да буду запажени како од стране сарадника, тако и надређених. Очекује вас добра радна атмосфера. Слободни Ракови, сусрети са занимљивим особама могу бити под велом тајности. Здравље је врло добро.

Лав

Већина типичних Лавова данас би могла да без већих проблема заврши са пословним обавезама за ову радну седмицу. Ипак, савјетује се опрез о питању инвестиција јер није тренутак да улажете више новца у посао.

Иако у вашој близини има нових симпатија, све је некако површно и неозбиљно. Сачекајте повољнији тренутак за квалитетнија познанства.

Могућа несаница.

Дјевица

За сав уложени напор и прије свега практичност и марљивост у раду у претходном периоду Дјевице би могле да очекују и неку врсту сатисфакције. Употијебите све своје заводничке адуте уколико вам је стало да привучете пажњу особе према којој већ неко вријеме осјећате извјесне симпатије. Припазите на осјетљивост зглобова.

Вага

Уколико сте добро испланирали радне обавезе, вјероватно вас данас очекује опуштено привођење крају зацртаних обавеза. Могућа најава новог пословног договора. Драга особа подстиче у вама добро расположење и  позитивне емоције. Искористите то на најбољи могући начин и уживајте у лијепим заједничким тренуцима. Водите рачуна о исхрани.

Шкорпија

Непремостивих препрека за вас  током овог дана нема у најави, што значи да ћете зацртано успјети да успјешно приведете крају. Добро расположење могли бисте да зачините и финим моментима са вољеном особом. Не суздржавајте се да покажете емоције. Очекујте респираторне тегобе.

Стријелац

Доста растерећенији Стријелчеви дочекују овај петак, што у преводу значи да не би требало да буде неких непријатних изненађења. Комплетна атмосфера на пољу љубавних односа требало би да буде претежно опуштена и наклоњена оним припадницима који су жељни излазака, провода и нових познанстава. Уживајте. Здравље је врло добро.

Јарац

Јарчеви би данас требало да одахну јер их очекују позитивни исходи неких договора одраније. Задовољни пословним резултатима, нема разлога да не покренете и бар једну иницијативу у сфери љубави.

Здравље је врло добро.

Водолија

Можете очекивати прилично миран радни дан, без већих турбуленција на пољу професионалних дјелатности код већине Водолија. Ипак, савјет је да завршавате оно што сте већ започели. Прилика је да уживате у искреним емоцијама и пажњи коју добијате од вољене особе. Здравље  је врло добро.

Рибе

Данас би могле да се отворе неке нове пословне могућности и уљепшају вам крај ове нимало лаке радне седмице. Уживајте у заједничким активностима са драгом особом, препустите се својим осјећањима и слушајте своју интуицију. Водите рачуна о исхрани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана