Хороскоп за 8. јун

Г.С.
Foto: Г.С.

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате.

Погледајте шта вас очекује  данас.

Ован

Ако одлучите да се помјерите из своја четири зида и овај дан проведете активно, неће вам недостајати узбуђења. Бићете у покрету, пуни планова и иницијативе. Уколико остајете код куће, непрестано ће вас неко или нешто ометати у намјери да се одморите. Разговор с укућанима вртиће се ради новца, а неке финансијске одлуке пашће вама на терет.

Бик

Укућани или партнер ће вам приговарати да их занемарујете. Схватите озбиљно њихове ријечи. Превише времена трошите на нешто што је само вама битно. Симпатије које гајите према некоме воде вас у љубавну везу. Ако сте у браку, бићете одлучни да разговором ријешите све неспоразуме који су допринијели удаљавању.

Близанци

Повремени недостатак воље, оптимизма или сумња у досадашње критеријуме вриједности за вас дјелују стимулативно - данас ћете имати довољно енергије да потражите нова рјешења. Изненадне промјене на које нисте рачунали захтијевају да им се прилагодите. На приватном плану очекују вас неспоразуми са партнером које данас нећете успјети да изгладите.

Рак

Ако имате љубавних проблема које не знате како да ријешите, данас је одличан 
дан да барем покушате. Могли бисте се угодно изненадити партнеровом реакцијом. Самцима вече доноси прилике за нова познанства, нарочито ако се нађу у новом друштву. Прије изласка пажљиво се дотјерајте, истакните оно најљепше на себи.

Лав

Нећете олако прихватати мишљење укућана, сматрајући да вам превише паметују. Нећете бити свјесни да таквим понашањем погоршавате односе. Умараће вас партнерова инертност и обављање уобичајених послова. Рутина и предвидљивост учиниће да се осјећате уморније него што јесте, али већ сутра враћа вам се добро расположење.

Дјевица

Живахним духом освајаћете симпатије околине. Добро ћете процјењивати ситуације. Развеселиће вас сусрет с родбином која живи у другом граду. Особа која вас зове на излазак прилично је заинтересована за вас. Немојте покварити добре изгледе кашњењем или разговором о темама које су другој страни заморне.

Вага

Више ће вас занимати проблеми других па ћете некоме упутити утјешну ријеч. Бићете одлични у улози оног који савјетује, јер ћете својом интуицијом непогрешиво докучити шта мучи другу страну. Прилично новца ћете потрошити да породичну прославу, рођендан или неки други повод да би све прошло у што гламурознијем угођају.

Шкорпија

Посветите се најближима, јер ће мали знаци пажње бити узвраћени на најбољи могући начин. Када је ријеч о интимним питањима и вашим потребама, показаћете више одлучности и тако изненадити партнера. Неке међу вама само корак дијели од озакоњења везе или почетка заједничког живота. На такву одлуку могла би утицати и трудноћа.

Стријелац

Имаћете потребу за више мира, да бисте несметано посложили нагомилане утиске. Исцрпљује вас нерашчишћена ситуација с партнером. Ако му објасните шта осјећате, подстакнућете га на искрен наступ. Неке особе ће вам црпити енергију па ваша жеља да дан проведете на миру највјероватније неће бити остварена.

Јарац

Телефонски разговори, краће путовање или склапање нових познанстава путем интернета или рођака обогатиће дан занимљивим садржајима. Ваш оптимизам биће заразан и привлачићете пажњу ближњих оригиналним наступом и смислом за хумор. За срећан љубавни живот биће довољно да отворите срце и препустите се осјећањима.

Водолија

Мучиће вас лоша концентрација и нерасположење. Боље се организујте и не ослањајте се на друге, јер ћете само отежати ствари. Ако осјећате умор и исцрпљеност, немојте занемаривати очигледне знакове које вам шаље ваше тијело. Уколико вас муче љубавне дилеме, помоћи ће вам разговор са старијом женском особом.

Рибе

Имаћете разумијевања за друге и своје мишљење нећете сматрати јединим исправним. Уколико дође до мањих љубавних несугласица, будите спремни праштати, јер нема мјеста инату. Планете ће истакнути вашу друштвеност. Угодно ћете се осјећати међу људима па ћете бити главни забављач и на симпатичан начин друге задиркивати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана