Хороскоп за 8. јул

ГС
Хороскоп за 8. јул

Погледајте дневни хороскоп за понедјељак, 8. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Наилазите на добар пријем у друштву сарадника, али не треба да се заносите новим идејама. Останите на ономе што већ имате. Партнер добро разумије ваше емотивне жеље и потребе. Сјајно се допуњавате у различитим ситуацијама које вас зближавају. Пријаће вам излазак из куће.

Бик

Наставите са започетим плановима. Озбиљније размислите о упозорењу или о неком алтернативном рјешењу. Ви волите устаљеност, али морате да се мијењате. Не добијате емотивну подршку у довољној мјери. Ипак, немојте заваравати свог партнера погрешном причом. Будите искрени у свему. Потребна вам је концентрација.

Близанци

Лакше је кривицу и одговорност пребацити на друге, посебно ако неко нема довољно храбрости да вам се супротстави. Изгледа да сте поставили неке високе критеријуме и превише очекујете од свог партнера. Мислите да он све може сам. Потребно је да се мало опустите.

Рак

Размишљате о приватном послу. То вам доноси једини прави пут пословања. Прате вас породични немири. Нисте у добром односу са партнером. Нека прође овај дан, сутра је боље. Осјетљив стомак, цријева.

Лав

Не бавите се даљим прогнозама. Усредсриједите се на оно што је пред вама. Потребно је да се додатно ангажујете да бисте имали резултате. Потрудите се да будите довољно шармантни пред особом која на неки начин тестира ваше духовне квалитете и личне способности. Добро се осјећате.

Дјевица

Ваше идеје могу тренутно бити ризичне. Оставите их за неки други дан иза недјеље. Није вријеме да се бавите новитетима. Партнер ће вам доказати вјерност и љубав. Нисте ни сумњали у његову искреност. Вјерујете да ће увијек бити тако. Добро се осјећате.

Вага

Неко вас успорава, ваше нове идеје, планове. Мада, данас је још увијек дан викенда па се нећете тиме превише бавити. Преузмите иницијативу уколико желите да партнер буде ефикаснији. Повукли сте се превише у себе. Избјегавајте узнемиравања.

Шкорпија

Суочавате се са проблемом финансија. Размишљате о томе како ћете зарађивати током наредне седмице. Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред својом околином. Међутим, неко ваше понашање процјењује на погрешан начин. Поред свега се добро осјећате.

Стријелац

Никако не причајте о својим пословним намјерама. Чувајте своје идеје за себе. Вас је лако преварити. Ви сте оптимиста. Понекад мислите да ће све тећи као мед и млијеко, али није тако. Поставите се мање наивно. Пријаће вам релаксација, добар козметички третман.

Јарац

Мијењате мишљење често о неким пословним приликама. Не волите превише да се бавите важним питањима преко викенда. Партнер добро разумије ваше емотивне намјере које за сада мудро прећуткујете. Они који су слободни имају сусрет са једном Вагом. Обратите пажњу на кичму.

Водолија

У прилици сте да завршите посао који вам доноси више психолошко олакшање, али не и материјалну корист. Планирајте сусрет са једном драгом особом. Неко вас подстиче на добро расположење и на слободније емотивно изражавање. Потребна вам је добра њега.

Рибе

Вјерујете својој унутрашњој интуицији. Можете доћи до великих циљева. Новац пред крај дана. Понекад није важно све оно што говорите, него оно што осјећате. Стало вам је и трудите се, али не можете да контролишете своју емотивну реакцију у нечијој близини. Чувајте доњи дио кичме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана