Хороскоп за 7. септембар

Г.С.
Хороскоп за 7. септембар

Tребате бити спремни сваког дана на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате.

Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

И први дан викенда изузетно је повољан да представници Овнова започну важне разговоре и преговоре о новим професионалним пројектима. Могуће је увећање финансија. Стабилна ситуација на вашем љубавном хоризонту, наговјештава пријатне тренутке и фино расположење у друштву вољеног вам бића. Здравље врло добро.

Бик

Бикови би требало да буду опрезни са финансијама и не улазе ни у какве ризичне трансакције, јер може бити посљедица. Покушајте да нађете баланс између пословних и љубавних активности, како би ублажили потенцијално незадовољство друге стране. Чувајте се прехладе.

Близанци

Викенд искористите за одмор од пословних активности и посветите се себи. На љубавном плану све иде како сте замислили, а могли бисте вољену особу изненадити неким поклоном или краћим путовањем. Здравље врло добро.

Рак

Врло динамичан дан очекује Ракове и током овог првог дана викенда. Потрудите се да мало времена одвојите и за себе. Уколико сте слободни, ово је период сјајан за дружења и изласке са пријатељима, искористите га максимално, опустите се и уживајте. Могућа осјетљивост грла, респираторне тегобе.

Лав

Потрудите се да будете довољно јасни у ставовима да не било превише погрешних тумачења, а онда и правдања и објашњавања. Осјећај неповјерења који вас прати када су љубавне релације у питању, најбоље ћете превазићи искреним разговором о свему што вам није по вољи. Здравље врло добро.

Дјевица

Потребно је да будете врло пажљиви у својим изјавама, јер могу да се не допадну некоме ко вам је пословно врло важан. Умијете вољеној особи да приђете на прави начин и пружите прави савјет, лијепу ријеч, и из тих разлога немојте бити шкрти. Хроничне респираторне тегобе.

Вага

Могуће је да вас очекује нова понуда за пословну сарадњу па би било добро да извагате аргументе за и против и припремите се за разговор на ту тему. Могуће ново интересантно познанство стиже вам из круга пријатеља или познаника па ево прилике да се опустите уз фину причу за почетак. Здравље одлично.

Шкорпија

Доста спорије него што очекујете али ипак талас промјена је захватио вашу пословну сферу. Могу вам се отворити могућности за неку обуку, усавршавање или сарадњу са иностранством. Могуће је да вас контактира стара симпатија и пријаће вам та комуникација. Чувајте се прехладе.

Стријелац

Задовољни учињеним у претходном периоду Стријелчеви би овај дан требало да искористе и максимално се посвете себи и адекватном одмору и релаксацији, како би напунили батерије за наредни период професионалних активности. Нема разлога да сумњате у искрена осјећања и наклоност коју вам пружа вољена особа. Чувајте се респираторних инфекција.

Јарац

Јарчеви имају веома реалне шансе да спроведу у дјело скоро све замисли за први дан овог викенда. Идентична, скоро идилична ситуација би могла да вас очекује и на вашем љубавном плану. Здравље одлично.

Водолија

Држите се плана и нема разлога да данашње обавезе завршите без већих препрека. Могућа је и помоћ од стране провјерених сарадника. Потрудите се да превазиђете неке шкакљиве ситуације кроз које пролазите искреним разговором и компромисом. Здравље врло добро.

Рибе

Није лош дан да се посветите планирању за наредну седмицу у опуштеном ритму, без журбе и форсирања. Нема назнака неких капиталних промјена на вашем љубавном хоризонту током ове суботе, ипак немојте се ни превише успавати и уљуљкати у самозадовољству, односно помислити да је баш све под вашом контролом. Чувајте се инфекција, прехладе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана