Хороскоп за 7. јун

Г.С.
Хороскоп за 7. јун

Сваки дан вас чекају нови изазови и непланиране ствари, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Компромис је добро рјешење под условом да добијате максимум пажње коју партнер може да вам пружи. Размислите о промјени услова у пословној сарадњи, употријебите ауторитет у одлучујућем тренутку. Избјегавајте интригантне ситуације које вас узнемиравају.

Бик

Не желите емотивну утјеху, али нечије понашање вас подсјећа на унапријед режирану представу у којој вам се додјељује споредна улога. Нема потребе да учествујете у новој расправи о пословним циљевима, међу сарадницима постоје различите интересне сфере и опредјељења. Пријаће вам психофизичка релаксација и активан одмор.

Близанци

Ако су ваша осјећања у складу са гласом разума, поступите по својој савјести, без детаљних објашњења и осјећања кривице. Постоје ситуације када је тешко објаснити узрок и посљедицу, важно је да испуните своје редовне обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране, пријаће вам више витамина.

Рак

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто. Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос. Потрудите се да побољшате кондицију.

Лав

Уколико вам је стало да уљепшате однос са вољеном особом, нема потребе да постављате погрешна питања и провокативне ситуације. План који упорно покушавате да остварите у кругу сарадника не представља најбоље рјешење. Важно је да неко ужива у вашем присуству и да се радује вашим идејама.

Дјевица

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност. Пријаће вам релаксација уз омиљени хоби.

Вага

У сусрету са вољеном особом преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одгодите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Шкорпија

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да започињете препирку или да правите нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да су нечија обећања довољна гаранција за пословни успјех, већину ствари можете да остварите без утицаја са стране. Посветите пажњу стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Стријелац

У емотивном смислу дјелујете помало провокативно на вољену особу. Контролишите своје страсти. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности, што ремети пословну сарадњу. Успорите свој убрзани ритам.

Јарац

Нема потребе да се понашате театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама. Важно је да одаберете ситуацију која паралелно испуњава ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Водолија

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору. Боље је да ризик препустите другима и да избјегавате сумњиве понуде. Усмјерите мисли у позитивном правцу. 

Рибе

Прија вам додатна пажња и размјена њежности у односу са вољеном особом. Неко осваја ваше симпатије и емотивну наклоност. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и утицај. Приуштите себи више релаксације, пријаће вам шетња у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана