Хорoскоп за 7. август

Г.С.
Хорoскоп за 7. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Упућујете значајне сигнале, када је ваш пословни залет у питању. На неке догађаје нисте могли утицати у већој мјери. Уколико сте заљубљени у једну Дјевицу или једну Шкорпију, не очајавајте када су у питању ситни импулси који вас нервирају, јер су они прилично пролазног карактера. Могуће су повреде.

Бик

Посао би могао много брже да вам иде уколико се будете удружили са одређеним пословним партнерима. Освајате већи дио тржишта. Партнерски односи вам дају додатан стимуланс да будете у топ емотивној форми. Нисте од оних који чекају да се конкретне ствари десе, већ се сами залажете за њих. Здравље одлично овај пут.

Близанци

У форми сте која вам даје доста елана за нове пословне прилике. Имате довољно добар разлог да на неке детаље обратите пажњу. Заљубљени сте и још сте под утицајем Аморове стријеле. Осјећате да сте пуни живота и елана. Пазите се у саобраћају.

Рак

Добили сте идеју да неке детаље скоцкате, када је ријеч о новцу. Морате да будете спремни да смањите трошкове. Појачава се тензија између вас и партнера. Будите опуштенији у комуникацији и не дозволите да вас нешто посебно извуче из такта на негативан начин. Потребан вам је одмор.

Лав

Неке су се ствари дословно сложиле у вашу корист. Не морате да жалите за временом које је прошло, вјежбајте да позитивно размишљате. Желите да неке емотивне догађаје заувијек оставите иза себе и покушате да доведете у ред одређене детаље. Психа вам је наглашена.

Дјевица

На пољу финансија имате довољно присутан став да сте успјели да направите нешто што вам заправо даје одређену сатисфакцију. Осјећате да сте у јакој љубавној вези и да се неки детаљи апсолутно добро уклапају у ваш емотивни сегмент. Можда планирате да уђете у брак. Одлично се осјећате.

Вага

Осјећате одређену доза страха када је ријеч о пословним активностима. Постоји и незаобилазна солуција у којој можете да будете спокојни. Према једној особи осјећате одређену блискост и може да се каже да сте на одличном путу ка јакој љубавној вези. Немате тегобе.

Шкорпија

Уколико сте од оних који су рођени у трећој декади вашег знака, можете осјетити одређене вибрације на пољу финансија и покушати да нађете излаз из тренутне ситуације. Исувише сте горди да вам се нешто посебно лијепо деси. Мораћете да мислите на своје понашање које производи доста лош став код особа супротног пола. Појачан страх од неуспјеха.

Стријелац

Покушавате да допрете до бољег пословног аранжмана, али у томе не успијевате. Није лоша идеја да се овај пут нешто конкретно и деси поводом промјене на коју сте већ дуже вријеме чекали. Уколико сте од оних који немају лоше мишљење о окружењу, ви радије проводите вријеме са неким људима које сте недавно упознали. Доносите правилну одлуку. Немате лош имунитет.

Јарац

Појачавате темпо рада и у томе уживате до неке мјере. Морате да будете довољно отворени, када је у питању лоше окружење. Неке детаље само ви можете да промијените. У складу сте са собом и имате одличне идеје, када је у питању заједнички живот удвоје. Желите нешто конкретно на свом емотивном сегменту. Здравље одлично.

Водолија

Покушавате да се отворено поставите и не гајите илузије када су у питању одређене пословне понуде на пољу иностранства. Желите конкретне ствари. Уколико сте слободни, бићете довољно отворени за некога. Један Бик би могао да вас насмије.

Рибе

Већу зараду можете да очекујете за неко вријеме. Не отежавајте себи ствари, уколико се будете премишљали и правили компромисе. Будите дециднији у својим одлукама. Бићете спремни да уђете у тајну љубавну авантуру и нећете одустати од једне Дјевице. Сматрате да сте у друштву ове особе посебно отворени. Несаница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана