Хороскоп за 6. јул

Г.С.
Хороскоп за 6. јул

Погледајте дневни хороскоп за четвртак 4. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Нема одмора првог дана викенда за типичне Овнове. Порадите на својим амбициозним плановима и припремите сљедеће кораке. Потенцијално лијеп дан вас очекује и на пољу љубави. Уживајте у пажњи коју вам посвећује ваша драга особа. Могли бисте да узвратите и неким финим поклоном. Здравље одлично.

Бик

Уколико је остало нешто од незавршених обавеза од претходних дана, могли бисте то данас да окончате и остатак дана посветите се пријеко потребном одмору. Уколико сте размишљали о неким битним одлукама и промјенама, ево прилике за конструктиван разговор са вашом драгом особом. Будите умјерени у конзумирању ваше омиљене хране и пића.

Близанци

Веома повољан дан очекује типичне Близанце, посебно уколико су у питању дугорочни планови и договори, од битног значаја за прије свега ваше властите интересе. Могуће познанство са новом интересантном особом на необичном мјесту, могло би да заголица вашу машту. Уживајте у финој и опуштеној конверзацији за почетак. Здравље врло добро.

Рак

Ракови и овог првог дана викенда ће неуморно радити, нема разлога да журите, све што сте замислили, имате реалне шансе да на вријеме и постигнете. Могуће познанство са сасвим новом интересантном и на неки начин тајновитом особом. Здравље сасвим задовољавајуће.

Лав

Доста амбициознни Лавови, требало би данас да наставе са реализацијом својих пословних подухвата. Било би добро да одређено вријеме посветите и неком виду релаксације. Нема разлога да се и овог дана не посветите љубавним акцијама наоружани страшћу и позитивном енергијом. Уживајте. Здравље врло добро.

Дјевица

Доста комуникације, разговора, договора са пословним сарадницима о покретању неких будућих пројеката, могле би да очекују Дјевице ове суботе. Нема наговјештаја неких битних промјена на вашем љубавном хоризонту, ипак немојте бити само нијеми посматрач. Здравље одлично.

 

Вага

Опуштен дан, без неких већих обавеза очекује Ваге. Искористите га за неки вид физичке активности, спорт и напуните своје батерије позитивном енергијом. Дан је веома повољан уколико сте наумили да своју љубавну инспирацију пренесете својој драгој особи. Уживајте. Здравље одлично.

Шкорпија

Одличан дан је пред Шкорпијама да се посвете планирању и договорима о покретању неких нових пословних замисли. Појава старе симпатије из ваше љубавне прошлости, поново би могла да тестира ваша осјећања. Здравље одлично.

Стријелац

Најприје покушајте да се адекватно релаксирате уколико је то могуће, а онда се забавите размишљањем и прављењем конструктивног плана реализације неких идеја за наредни период. Немојте да вас изненади позив особе коју сте недавно упознали, са жељом за поновним сусретом и ближим упознавањем. Потребан вам је добар и квалитетан сан.

Јарац

Сасвим солидан дан је пред већином Јарчева да се са свим изазовима данас изборе без неког већег оптерећења и проблема. Опуштена и необавезна прича са драгом особом и уживање у неким заједничким активностима могли би да обиљеже овај викенд. Могуће ситне реуматске тегобе.

Водолија

Повољан је дан да се позабавите реорганизацијом неких обавеза и подјелом на мање цјелине, како не бисте натоварили себи сувише задатака које би за кратко вријеме требало да извршите. Затражите помоћ од провјерених пословних сарадника. Без неких значајнијих промјена на вашем љубавном хоризонту. Да ли ће тако и остати највише зависи од вас. Посветите се психофизичком одмору и релаксацији.

Рибе

Нема разлога да се Рибе, иако суочене са гомилом обавеза, не изборе до краја на сасвим задовољавајући начин. Неке одговоре које очекујете од друге стране, данас би могли и да добијете. Довољно се наспавајте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана