Хороскоп за 5. септембар

ГС
Хороскоп за 5. септембар

Сазнајте шта вас данас очекује на послу, у љубави, у дому и породици, и како ће да вас служи здравље.

Ован

Одличан дан је пред Овновима. Неке ваше креативне идеје могу се лако покренути. Разумијевање и подршка драге особе вам изузетно пријају и много значе. Потрудите се да узвратите неким ситним знаком пажње. Здравље одлично.

Бик

Бикови имају доста идеја и планова што је добро, али би било добро да њихово покретање одложе за неки дан, а позабаве се завршавањем започетих обавеза. Комуникација са новом особом коју сте недавно упознали можда иде споро, али сигурно. За сада се опустите и уживајте. Осјетљивост пробавног тракта.

Близанци

Доста позитивних ствари вас очекује на пољу посла током овог четвртка. Најбитније је да завршите све оно што је у заостатку. Није реално очекивати велике преокрете када су нова познанства у питању, све се своди на флерт и необавезну причу, а и не треба журити. Пад имунитета.

Рак

Нема препрека на вашем пословном путу данас. Бројни Ракови могу да очекују и нову понуду за сарадњу са иностранством. Одређени дио времена и енергије однијеће вам и дешавања у сфери љубави. Преиспитајте своје сумње. Могуће респираторне тегобе, осјетљивост грла.

Лав

Потребно је да будете стрпљиви и коректни у договорима и контактима са онима који су вам пословно важни. Искористите слободне тренутке да негдје изађете са друштвом, пријатељима, и очекујте бар једно фино познанство. Водите рачуна о исхрани.

Дјевица

Контакти, договори, важне информације, састанци све је у игри данас и можете направити битан искорак ка ономе чему тежите. Могуће је да вам пажњу привуче помало интригантна особа па уколико волите енигме и тајне слободно се упустите у авантуру. Осјетљивост респираторног система.

Вага

Улазите у фазу која може донијети велике позитивне промјене, значајне информације и нове понуде. Само напријед. Добар дан у сфери љубави имаће сви они који желе да на адекватан начин одговоре пажњи коју добијају од вољене особе. Здравље врло добро.

Шкорпија

Још један у низу одличних радних дана је пред Шкорпијама. Могу вам се отворити могућности за неку обуку, усавршавање или сарадњу са иностранством. Многи од вас би неким планом за путовање, љетовање могли обрадовати своју сродну душу. Чувајте се прехладе.

Стријелац

Наставите тамо гдје сте стали претходног дана, без већих препрека и проблема требало би да изађете на крај са данашњим пословним обавезама. Уколико сте спремни за помјерање граница личних љубавних искустава храбро напријед, на све стране има заинтересованих за боље упознавање. Ментална оптерећеност.

Јарац

Треба да појачате комуникацију са сарадницима и наметнете своје ставове, виђења и искуства и не одустајете од тога. Слободни, ништа вас не спречава да излазите, дружите се, а могуће је и ново познанство на путовању, или са неким ко живи у иностранству. Потребно вам је више опуштених тренутака, релаксације.

Водолија

Нема разлога да и данас Водолије не буду на висини задатка па је извјесно да их очекују и сјајни резултати, а многима ће се то позитивно одразити и на финансије. Доста нових особа циркулише у вашем окружењу, али осим флерта и површне комуникације не очекујте ништа озбиљније. Осјетљивост респираторног система.

Рибе

Добра енергија и радни елан пратиће Рибе током цијелог дана. Многима може стићи нова пословна понуда о којој вриједи размислити. Данас не би било лоше да иницијативу препустите вољеној особи, а ви се потрудите да уживате. Јачајте имунитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана