Хороскоп за 5. јун

Г.С.
Хороскоп за 5. јун

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Добар утицај Мјесеца учиниће вас привлачнима супротном полу. Прилике за љубавна удварања слободни ће налазити чешће него иначе. Остаћете примијећени гдје год да се појавите. Прихватите позив за дружење, јер бисте могли упознати особу која ће ускоро добити важно мјесто у вашем животу.

Бик

Расположење ће вам бити промјенљиво. Имаћете потребу да некоме отворено кажете како се осјећате или да са пријатељем подијелите строго чуване тајне, али се покушајте суздржати. Дан није погодан за отвореност било које врсте, јер бисте могли бити погрешно схваћени или ће се све непотребно закомпликовати.

Близанци

Радне колеге ће бити задивљене вашом одлучношћу да у што краћем року направите што више. Многи међу њима тражиће савјете од вас. Бићете веома шармантни, а осмијех ће бити ваш адут у свим па и у осјетљивим ситуацијама.

Рак

Стрес и напори пратиће вас на сваком кораку, али труд неће бити узалудан. Очекују вас значајни помаци у каријери или промјена радног мјеста, посебно наредних дана. Међутим, на помолу су и неке проблематичне ситуације па ћете морати мијењати договоре и планове у посљедњи тренутак.

Лав

Одлично ћете процјењивати туђе реакције и боље разумијевати дешавања око вас. Напредоваћете у учењу, писању и комуникацији. Могући су сусрети са старим пријатељима и позиви на кафу. Примићете вијест из даљине која ће вас развеселити.

Дјевица

Уколико идете у куповину, могли бисте потрошити више новца него што сте планирали. Дан је повољан за оне који сређују папире за кредит или улажу новац у неке пројекте. Интуиција ће вам бити одлична, што ће вам помоћи ако радите с људима.

Вага

 

Избјегавајте непромишљене поступке. Пође ли вам то за руком, лишићете се непотребног нервирања. Суочите се с порастом радних задатака и потрудите се да игноришете нечије критике. Немојте олако давати обећања, а одгодите и битне пословне одлуке.

Шкорпија

Бројна друштвена и пословна дешавања неће вам остављати времена за породичне и кућне обавезе, што би могло наљутити укућане. Нећете се најбоље сналазити у активностима које захтијевају концентрацију и рачунање.

Стријелац

Енергија и издржљивост беспријекорно ће вас служити. Једва ћете чекати крај радног времена, јер се желите посветити својим хобијима или омиљеном спорту. Бићете позвани на забаву или доживјети необичан сусрет. У вечерњим сатима могуће је да добијете позив на прославу рођендана или музички догађај.

Јарац

На великој сте прекретници, а унутрашњи немир само ће истицати важност одлука. Немојте правити драму, јер под стресом нећете ништа ријешити. Немојте допустити да вам се други непозвано мијешају у ваше планове и одлуке. Ако вас муче љубавни проблеми, помоћи ће вам разговор са старијом, искуснијом особом.

Водолија

Ваша комуникативност и смисао за шалу оставиће снажан утисак на саговорнике, а посебно на особе супротног пола. Имаћете успјеха у завођењу, освајању и при склапању познанстава. Ако проводите дан изван мјеста становања, годиће вам промјена.

Рибе

Ваш шарм и љубазност биће заслужни за успјех приликом остварења пословних и друштвених контаката. Довршићете захтјевни посао уз нечију помоћ. Интензивно ћете размишљати о куповини рачунарске опреме или мобилног телефона, а неки ће то данас и обавити. Упустићете се у велики трошак, али вам неће бити жао потрошеног новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана