Хороскоп за 4. септембар

Г.С.
Хороскоп за 4. септембар

Сазнајте шта вас данас очекује на послу, у љубави, у дому и породици, и како ће да вас служи здравље.

 Ован

Прихватите конструктиван савјет и размислите о промјени неке пословне концепције, немојте бити затворени за нове идеје које вам долазе из провјерених извора. Одличан је дан за покретање нових пројеката. Требало би да сте задовољни актуелном партнерском сликом, трудите се да вам то нико не поквари. Водите рачуна о исхрани.

Бик

Могу се загубити неки дијелови веома важне документације и све то довести до још већег успорења и могућег разилажења и појачавања свађе са сарадницима. Немојте бити необавезни у комуникацији, боље прецизирајте до најситнијих детаља сваку ситницу која вам смета. Могући мањи респираторни проблеми.

Близанци

Врло добар радни дан очекује Близанце било да је ријеч о успјешном рјешавању актуелне проблематике везане за раније прихваћене обавезе или да су у питању иницијативе за покретање нових пословних пројеката. На љубавном плану можете да очекујете лијеп сусрет и фин разговор са симпатичном особом. Јачајте имунитет.

Рак

Код заосталих обавеза остало је доста тога да се разради, да се папиролошки среди прије него што дође до финализације неког пословног договора. Идите корак по корак и разлога за забринутост неће бити. Пријатно изненађење могли бисте данас да очекујете од драге особе, па ето разлога да будете добро расположени и задовољни. Јачајте имунитет.

Лав

Све се покреће у добром смјеру и могли бисте да направите добар темељ за нове пословне договоре. Имаћете подршку надређених и помоћ у сваком сегменту. Мало се волите, па се мало свађате са партнером и то је некако постало дио ваше свакодневице. Суздржите се од несмислених коментара на сваку ситницу. Поведите мало више рачуна о исхрани.

Дјевица

Извјесна доза нестрпљења и видљивог незадовољства због неопходности промјена планова и прилагођавања другачијим пословним приступима пратиће Дјевице ове сриједе. Будите стрпљиви и не упадајте у конфликте. Ма колико се драга особа трудила око вас и да вам удовољи, вама то као да није довољно. Будите реални. Могуће су респираторне тегобе.

Вага

Очекује вас доста добрих могућности, а на вама је да не пропустите оно што вам се буде нудило. Могућа је комуникација са неком битном особом из прошлости. Прије него што се позабавите сопственим ставовима и очекивањима у љубави, провјерите да ли има неријешених дилема из прошлости. Чувајте се прехладе.

Шкорпија

Без већих трзавица и мањкавости на вашем професионалном плану данас, уз можда пар исправки везаних за папирологију или неки пропуст везан за документацију. Слободне Шкорпије, уколико до сада нисте упознали неку занимљиву особу и започели комуникацију, имаћете бар једну прилику и то преко пријатеља или друштвених мрежа. Исцрпљеност, умор.

Стријелац

Иако може бити мањих застоја, то не би требало да вам представља већи проблем, јер сте ви ријешили да се максимално организујете и припремите за пословни период који је пред вама. Покушајте све да радите у пару и само тако успјећете да пребродите све изазове. Могућа главобоља.

Јарац

Неке информације вам могу пристићи из иностранства. Могућа су и путовања пословног типа. Мора се радити, али исто тако треба пронаћи простора и времена и за лијепе животне моменте и тренутке уживања, а вашој драгој особи је то баш потребно. Могућа главобоља.

Водолија

Клима на пословном хоризонту наговјештава врло добре резултате, само је битно да прецизно одредите фокус и досљедно спроводите реализацију професионалних приоритета. Покушајте да избјегнете теме из прошлости, да се хватате за ситнице јер ништа позитивно нећете постићи. Могућа несаница, нервоза.

Рибе

Могуће је да вас данас очекује додатно ангажовање на пољу које нема директне везе са основним професионалним дјелатностима, што би могло да од вас захтијева додатну реорганизацију. Врло лијеп дан очекује вас на љубавном плану уз могуће пријатно изненађење од драге особе. Јачајте имунитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана