Хороскоп за 31. јул

ГС
Хороскоп за 31. јул

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 31. јул 2024. године.

Ован

И данас ћете се углавном вртјети око заосталих обавеза, папирологије, формалности, а то баш и не волите. Немојте импулсивно одреаговати према неком од сарадника. Од вас се очекује да будете покретач неке љубавне акције, зачињене великом количином страсти. Довољно се одмарајте.

Бик

Могу вам се отворити нове шансе за сарадњу са иностранством, што би свакако требало да искористите. У договору са вашом драгом особом можете отићи на неко лијепо путовање. Одлична је прилика да се на тај начин додатно повежете. Здравље врло добро.

Близанци

Очекује вас доста посла, а и надређени могу бити доста захтјевни. Било би добро да затражите на вријеме помоћ од особа од повјерења, биће мање стресно по вас. Ма колико се трудили да не запоставите другу страну, ипак нећете баш успјети у тој намјери. Респираторне тегобе.

Рак

Прилагодите се тренутним околностима то је најбоље рјешење, јер ћете сачувати своје живце прије свега. На неке ствари не можемо да утичемо ма колико се трудили. Ново интригантно познанство је на помолу. Иако вас ова особа веома привлачи, нема разлога да се устежете и повлачите, напротив, допустите да вам се приближи. Могућа несаница, главобоља.

Лав

Још један повољан дан је пред Лавовима да се покажу у првом плану и наметну се као лидери. Добро расположење и задовољство постигнутим у сфери посла свакако ће се пренијети и на вашу емотивну страну. Приуштите драгој особи неко пријатно изненађење. Здравље одлично.

Дјевица

Иако вас очекује гомила обавеза, састанака, договора, информација, бићете више него спремни да све то изнесете без већих проблема. Актуелна су дружења, изласци, ширење круга пријатеља. Ваш друштвени живот је врло активан што је врло подстицајно и за нова познанства. Здравље врло добро.

Вага

Можете очекивати пословне договоре и нове контакте, укључујући и контакте са иностранством па се очекује да будете на висини задатка. Заузете Ваге требало би да се потруде да изгладе све неспоразуме и несугласице и пораде на побољшању и јачању односа. Здравље врло добро.

Шкорпија

Енергије и мотивације за било коју врсту пословних подухвата неће вам недостајати, али акценат нека вам буде на заосталим обавезама. Водите рачуна о формалностима, папирологији. Повољан је период за све врсте љубавних акција базираних на страсти, а вама то баш сада и треба. Здравље врло добро.

Стријелац

Искористите прилике које вам се буду нудиле, будите озбиљни, посвећени и надасве позитивни и сами знате да се овакве ситуације не дешавају често. Имаћете можда потребу да будете мало сами са собом па није лоше да се мало позабавите преиспитивањем шта и како. Могућа несаница.

Јарац

Будите одговорни и професионални као што и јесте и успјећете све препреке да превазиђете, нарочито оне које вам буду сервиране од стране надређених. Можда би требало да се више позабавите неким плановима везаним за одмор, треба вам опуштање. Избацујте стрес кроз физичку активност.

Водолија

Један од турбулентнијих дана је пред вама, гдје се могу намијештати и повољне и оне мање повољне професионалне околности. Будите стрпљиви и више пута провјеравајте оно што радите. Овај дан доноси позитивне фине вибрације у којима би већина вас требало максимално да ужива, посебно уколико сте склони флерту, авантури. Водите рачуна о исхрани.

Рибе

Одређене околности данас би Рибама могле да иду наруку да их прилагоде себи и сопственом начину дјеловања, посебно када су комуникација и нека неријешена посла у питању. Уколико сте жељни промјена на емотивном плану можда би могли да покренете неку озбиљнију иницијативу и саопштите особи до које вам је стало како ствари стоје. Могуће варирање крвног притиска.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана