Хороскоп за 30. јул

ГС
Хороскоп за 30. јул

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 30. јул 2024. године.

Ован 

Најтипичнији представници Овнова данас би требало да наставе гдје су јуче стали на пољу посла. Предузимљиво, лидерски и добро расположени. Највјероватније не велико, али пријатно изненађење можете очекивати током овог уторка на љубавном плану. Здравље одлично.

Бик 

Велико професионално ангажовање очекује данас већину Бикова, уз упозорење да буду опрезни са финансијским трансакцијама. Није повољан тренутак за рискантне потезе. Највише због стреса и напетости на послу овај дан доноси лошу комуникацију код Бикова који су у везама. Здравље врло добро.

Близанци 

Потребно је два пута провјерити све прије него што потпишете, водити рачуна о документацији, а када су договори у питању, имати јачу дозу опреза. Имате лијеп период пред вама за уживање у скоро свему што пожелите на љубавном плану, немојте га прокоцкати. Здравље врло добро.

Рак 

Очекује вас појачан обим посла данас, а у фокусу су оне заостале обавезе, стога би било добро да то што прије приведете крају. Висок ниво толеранције, стрпљења и компромиса са обје стране је довољан да све пребродите на лакши и једноставнији начин. Могуће респираторне тегобе.

Лав 

Лавови би требало данас да буду врло успјешни у реализацији већ договорених планова. Не очекују вас већи изазови. Могли бисте данас иницијативу да препустите другој страни, јер се од вас не очекује неко претјерано ангажовање. Будите физички активни.

Дјевица

Већину Дјевица очекује доста препрека у вези са формалним завршецима раније започетих пословних обавеза. Слободне Дјевице, будите директни и покушајте да причу покренете на прави начин и друга страна ће имати неку реакцију. Могућа главобоља.

Вага 

Нека вас не уплаши појачан обим обавеза, све ћете успјети да завршите на вријеме само се боље организујте. Ситуација на вашем љубавном пољу је генерално позитивна, али се потрудите да не оптеретите однос неким небитним ситницама. Јачајте имунитет.

Шкорпија 

Темпо дешавања може бити на моменте доста спор, али тренутно не можете урадити ништа сем да се прилагодите и чекате свој моменат. Вашем партнеру недостаје више вашег присуства, више заједнички проведеног времена, више страсти. Здравље одлично.

Стријелац 

За Стријелчеве би данас могло бити искушење да олако не прихвате нове непровјерене пословне приједлоге и понуде. Добро процијените себе и сопствене могућности. Искористите дан за излазак, провод и уживајте у заједничким тренуцима. Испуните неко од обећања које сте можда заборавили да испуните. Пад енергије.

Јарац 

Доста пословних активности очекује Јарчеве и биће потребна добра организација, што углавном неће ићи лако, јер ће проблеми само искакати. Будите истрајни. Што мање приче и анализирања, враћања у прошлост и бићете много задовољнији када су љубавна дешавања у питању. Могућа главобоља.

Водолија

Данас вас очекује доста добра комуникација уз могућност постизања неког повољног договора. Можда нећете бити на истим таласним дужинама са својом вољеном особом. Потрудите се да све прође са што мање емотивне штете. Потребан вам је одмор.

Рибе

Данашњи дан би могао да вам буде доста напоран, првенствено због бројних обавеза које још нисте завршили, а притискају вас рокови. Уколико размишљате о повратку на старо, савјет је да ипак то не чините или макар довољно добро размислите. Умор, напетост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана