Хороскоп за 31. август

ГС
Хороскоп за 31. август

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 31. август 2024. године.

Ован

Повољна је прилика да се позабавите креирањем неких нових идеја и плановима за њихово покретање. Одличан дан вас очекује на љубавном искористите прилику за неки излазак и провод са драгом особом и заједничким пријатељима. Здравље одлично.

Бик

Размишљајте о начинима да се адекватно прилагодите промјенама које вас очекују на професионалном плану. Будите спремни на неке новитете. Било би добро да мање размишљате. Очекујте од драге особе разумијевање и подршку. Здравље врло добро.

Близанци

Одличан дан је да Близанци направе бар један добар пословни договор. Могућ краћи пут. На први поглед ствари на пољу љубавних релација иду током који вам потпуно одговара. Здравље одлично.

Рак

Један прилично динамичан радни дан налази се пред већином Ракова. Добро размислите у вези са приједлогом за нове пословне пројекте. Могуће је да вас вољена особа изненади неким финим поклоном. Могућа главобоља.
 

Лав

Суштински није лош дан да се најтипичнији Лавови ангажују и успјешно обаве неке пословне разговоре и договоре. Потрудите се да будете јасни и конкретни. Овај дан би требало да буде у границама већ познатих дешавања. Коригујете ситнице којима нисте задовољни. Здравље одлично.

Дјевица

Током већег дијела првог дана викенда Дјевице чека доста обавеза, посебно оних незавршених. Није баш повољан дан за неке капиталне промјене, али није реално очекивати ни да будете пасивни када је љубав у питању. Добро се наспавајте.

Вага

Овај дан би могао да протекне у прилично опуштеној атмосфери, бар код најтипичнијих Вага. Оно најбитније одрадите, остало оставите за неки други дан. Добар дан је пред Вагама за све врсте љубавних акција. Будите опуштени, шармантни и заводљиви и прије свега уживајте. Здравље одлично.

Шкорпија

Уз доста већ испланираних обавеза, врло је реално да вас очекују и неки веома успјешни договори са сарадницима. Пролазни флерт, ново познанство, могло би да вам додатно поправи расположење током овог дана. Здравље одлично.

Стријелац

Није лош дан за започињање неких нових пројеката или сарадње, посебно за оне припаднике који су везани за иностранство. Солидан дан на пољу љубави могу да очекују Стријелчеви, уколико успију да избалансирају између пословних и љубавних релација. Здравље одлично.

Јарац

Мање-више све је под контролом и типични Јарчеви имају реалне шансе да спроведу у дјело скоро све замисли за први дан овог викенда. На љубавном плану све је под вашом контролом, имате довољно повјерења у вољену особу и то је најбитније. Здравље врло добро.

Водолија

Не би било лоше да своје жеље ускладите са актуелном ситуацијом, односно да ревидирате првобитне амбициозне планове. Разлике у љубавним ставовима захтијеваће од вас извјесну флексибилност и спремност на компромис, што вам баш и неће одговарати. Одмарајте се довољно.

Рибе
Ви сте јако задовољни оним што тренутно имате. Почињете више да цените мале ствари и ситнице у свом животу, али и људе који вас окружују. Ово је време када ћете научити нове ствари о себи, али и о својим страстима. Добићете позив од једне специјалне особе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана