Хороскоп за 30. август

ГС
Хороскоп за 30. август

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 30. август 2024. године.

Ован

Квалитетна завршница радне недјеље је пред Овновима, посебно уколико буду склопили неку нову пословну сарадњу. Није искључен изненадни сусрет или позив старе симпатије, па ето прилике за фино дружење. Здравље врло добро.

Бик

Солидан дан је пред Биковима. Разлога за забринутост нема јер вас очекује подршка особа које су од ауторитета, а није искључена ни нова пословна понуда. Уколико желите да себи приуштите осјећај задовољства, будите попустљивији него иначе према драгој особи. Пријала би вам физичка активност.

Близанци

Одличан дан је започињање неких нових пројеката или сарадње, посебно за оне припаднике који су пословно везани за иностранство. Пролазни флерт или ново познанство могли би да вам додатно поправе расположење током овог дана. Могуће метеоропатске реакције.

Рак

Било би добро да овог петка не наметнете себи превише обавеза јер вас умор полако сустиже. Имате прилику да драгој особи покажете своја искрена и најфинија осјећања и искупите се за неке ситне пропусте које сте можда несвјесно направили претходних дана. Здравље врло добро.

Лав

Размијените мишљења са искуснијим сарадницима, могло би вам и те како користити да неке ствари ефикасније завршите. Уколико планирате да се бавите истјеривањем правде и које у праву а ко не, боље одмах одустаните. Водите рачуна о крвном притиску.

Дјевица

Очекује вас више него задовољавајућа завршница ове радне седмице. Битно је да не одустајете од својих намјера. Ако сте жељни акције на љубавном плану, храбро напријед, више околности требало би да вам данас иде наруку. Могуће алергијске реакције.

Вага

Потенцијално неће бити већих препрека на пословном плану за Ваге, порадите мало да бољој организацији и прецизнијим договорима са сарадницима. Немојте бити превише пасивни, али такође не треба ни да инсистирате на било чему током овог дана. Здравље одлично.

Шкорпија

Без проблема ће Шкорпије успјети да савладају све пословне препреке током овог посљедњег радног дана у недјељи. Све ваше активности данас би ваљало да буду усмјерене ка драгој особи, али без великих очекивања и форсирања крупних одлука. Здравље врло добро.

Стријелац

Доста позива и разговора очекује вас током овог петка, првенствено везаних за неке нове-старе договоре. Покушајте да незадовољство друге стране ублажите отвореним разговором и позитивним размишљањима. Могућа главобоља.

Јарац

Задовољство успјешно завршеним професионалним обавезама доноси вам добру основу да лагано радите на новим плановима. Могуће је да вас очекује неки нови пројекат. Сасвим коректан дан је пред вама да бар неко пријатно изненађење или ситни знак пажње поклоните особи коју веома симпатишете. Здравље одлично.

Водолија

Врло добар и успјешан радни дан је пред Водолијама. Сва комуникација биће углавном на вама. Уз мало више труда и прије свега посвећености имате сасвим солидне шансе да данас будете веома задовољни. Здравље одлично.

Рибе

Имате разлога за задовољство, али сигурно можете и боље. Биће повољнијих прилика за доказивање у наредним данима. Није искључен изненадни сусрет или позив старе симпатије, па ето прилике за фино дружење. Пријала би вам физичка активност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана