Хороскоп за 30. април: Прочитајте шта вам звијезде поручују

GS
Foto: Unsplash

ОВАН Данас ћете жељети да проведете већи дио времена ван куће, али вас контакти са породицом и обавезе које имате према њима могу дјелимично закочити. Ипак, један дио дана издвојте за контакт са људима који вам доносе расположење и задовољство.

 

Енергија овог дана вам одговара, чини да сте расположени за контакт са другима, али и да сте пуни планова и идеја како да проведете слободно вријеме. Најбоље ћете се осјећати ако макар дио времена проведете ван куће. Флертовање, добро расположење.

БЛИЗАНЦИ

Осјећате велику жељу да направите неке значајне промјене у својим породичним релацијама и покушаћете да побољшате ситуацију и исправите евентуалне грешке и пропусте према људима које волите. Одлично расположење, ентузијазам, духовитост.

РАК

Наглашено поље покрета, комуникације, договора данас ће бацити фокус на људе које волите. Спремни сте да им се посветите, па чак и да неке своје обавезе гурнете на страну. Могућност за излазак или интензиван контакт са вољеном особом или симпатијом.

ЛАВ

Не морате баш и данас размишљати о обавезама које нисте завршили. Боље је да се окренете пријатељима који нестрпљиво очекују да вас виде. Неопходно је да се промрдате – изађите са друштвом. Одлично ћете се провести. Дан се још може показати као добар за вас.

ДЈЕВИЦА

Дјевице данас желе да уживају. Нећете да размишљате о озбиљним стварима, о проблемима, о тешкоћама... желите да будете у добром друштву, окружени веселим и насмијаним лицима. А о свему што вас оптерећује, размишљаћете други пут.

ВАГА

Ваге могу бити у великом искушењу да се завуку у кућу и да не макну одатле. Ово долази у обзир једино ако имате намјеру да позовете неке драге особе да вам се придруже. Немојте бити сами, потребно вам је да будете окружени људима.

ШКОРПИЈА

На коју ћете ви тачно страну од тих пет које сте испланирали, то ћете тек видјети. У неком моменту ћете схватити да су ваши планови за овај дан били превише амбициозни и да не постоји шанса да остварите све. Мораћете другачије да се организујете.

СТРИЈЕЛАЦ

Ако већ идете у неку шетњу, дружење, излазак – немојте се оптерећивати небитним ситницама. На првом мјесту би требало да вам буде да се опустите и растеретите, јер сте превише дуго “стиснути” . Гледајте на живот са љепше и ведрије стране.

ЈАРАЦ

Транзитни Мјесец је у вашем пољу планова и ви бисте да га максимално искористите. Хоћете на једно дванаест страна одједном, ако је то икако могуће. Расположење вам је више него добро и шта год да одлучите и гдје год да одете, провешћете се одлично.

ВОДОЛИЈА

Немате ама баш никаквог разлога да упадате у нека размишљања и да се повучете у себе. Умјесто тога – будите у контакту са пријатељима, који вам И те како могу уљепшати овај дан. Потребно вам је да будете окружени људима који вас воле и цијене.

РИБЕ

Данас је јако наглашено ваше поље јавности, контаката са другима. Било би добро да посветите вријеме онима са којима се нисте видјели дуже вријеме, да обновите комуникацију и другарство. Контакти са супротним полом су врло инспиративни, преноси Дан.цо.ме

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана