Хороскоп за 3. септембар

ГС
Хороскоп за 3. септембар

Сазнајте шта вас данас очекује на послу, у љубави, у дому и породици, и како ће да вас служи здравље.

Ован

Овнови су препознатљиви по индивидуалној предузимљивости па неће бити изненађење покретање бар једног питања у вези са новим професионалним пројектима. Мирно море без наговјештаја неких већих таласања очекује вас на љубавном плану. Водите рачуна о исхрани.

Бик

Актуелна пословна ситуација и пратеће околности неће бити баш наклоњене вашим циљевима и жељама, може бити понављања и враћања на почетак. Вољена особа се осјећа несигурно и потребна јој је пажња и подршка од вас па оставите мало своје послове по страни. Могући мањи респираторни проблеми.

Близанци

Укључите све расположиве радне моторе и спремно се суочите за највећим професионалним изазовима, имате врло реалне шансе да све препреке успјешно савладате. За препуштање инерцији и понашање по принципу линије мањег отпора нема разлога у сфери љубав, од вас све зависи. Здравље одлично.

Рак

Неће бити изненађење уколико вас данас сустигну екстра обавезе, било незавршене било додатне нове. Нема разлога за журбу или прескакање редослиједа. Монотонија се увукла у ваше љубавне редове, не дозволите да се успавате превивше. Јачајте имунитет.

Лав

Најтипичнији представници овог астролошког знака имају врло добре предиспозиције за скоро све професионалне активности, бићете практични, рационални и брзо ћете размишљати. Покушајте да примједбе задржите за себе, покажите више разумијевања за партнера. Поведите мало више рачуна о исхрани.

Дјевица

Веома је битно да будете максимално прецизни и једноставни у својим захтјевима, а сваку нејасноћу са друге стране на вријеме покушајте да отклоните. Позитивне околности на пољу љубавних релација ваљало би искористити, прије свега у намјери да започнете неку нову причу.  Могуће су респираторне тегобе.

Вага

Биће проблема са папирима, договорима, може бити потешкоћа у вези са финансијама много више него што сте рачунали, морате наћи модел да посао приведете крају. Пословно окружење могло би да представља прву циљну групу гдје су могућа нова познанства са особама које завређују вашу пажњу. Чувајте се прехладе.

Шкорпија

Очекује вас пар врло битних састанака и могу се покренути нова дешавања у правцу који желите и који сте планирали. Потенцијалних варница и љубавних сигнала требало би да буде на све стране и током овог дана па будите приправни да адекватно региструјете и реагујете бар на неку од њих. Исцрпљеност, умор.

Стријелац

Још један напоран дан је пред типичним Стријелчевима, а евентуални мањи застоји се могу очекивати на пољу техничке организације и комуникације. Дан је као створен да уживате у узајамној пажњи са вољеном особом и посветите се неким заједничким активностима. Могућа главобоља.

Јарац

Све и да хоћете, није реално било какво убрзавање реализације већ прихваћених пословних задатака. Присутни су сумње и неповјерење, а присутно је и да обоје брзо мијењате расположења и нон-стоп се играте вруће-хладно ситуација. Рјешење је само комуникација. Могућа главобоља.

Водолија

Практично од првих сати овог радног дана чекају вас обавезе, али и нервирање због осјећаја скученог простора дјеловања на професионалном плану. Добро процијените ситуацију и околности прије него што направите наредни корак, али се немојте повлачити. Могућа несаница, нервоза.

Рибе

Више пута провјерите контакте и комуникацију путем техничких помагала, могући су превиди и неспоразуми. Искористите овај дан за рјешавање евентуалних партнерских дилема, јер није искључено да друга страна покрене нека питања на која не можете избјећи одговоре. Исцрпљеност, могућа главобоља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана