Хороскоп за 3. мај

Г.С.
Хороскоп за 3. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Одлично процјењујете шта су вам предности и недостаци и сходно томе правите планове. Упознаћете неке нове људе и оставити добар утисак на њих. Стари пријатељи куцају на врата, а богами се и бивша љубав враћа да вас поново освоји. Болови у кољенима.

Бик

Повољан дан за остварење циљева које сте у току прошле недјеље зацртали. Могуће је да ћете се одрећи неких старих навика, бацити ствари које вам нису потребне и рашчистити простор и физички, а и ментално. Ако купујете нешто “крупније”, обавезно покушајте да се нагодите, данас је повољан дан.  Осјећате се добро.

Близанци

Савршен дан за састанке и преговоре. Поведите рачуна о тону како да се поставите да се допаднете саговорницима и да закључите важан посао. Вријеме је да мијењате имиџ, потребно вам је да се освјежите. Не одбијајте позив за излазак, могуће је занимљиво познанство. Могуће су главобоље.

Рак

Овај дан проведите мирно ако је могуће, немојте ништа драстично да мијењате у животу. Избјегавајте сукобе. Није препоручљиво да рјешавате ствари везано за новац или вриједну имовину. Слободни Ракови су у искушењу да се препусте тренутним импулсима и улете у однос који никако неће бити добар по њих.  Изражена нервоза.

Лав

Заборавите данас на каријеру, обавите оно што се очекује од вас и гледајте да се што прије посветите одмору и опуштању. Управо то вам је данас потребно. Ако сте у могућности, скокните у парк, до ријеке, позовите пријатеље и уживајте у дружењу. Проблеми у вези, нисте склони уступцима. Здравље је добро.

Дјевица

Дјевицама ће дан бити испуњен занимљивим догађајима и новим могућностима. Вјероватно ћете срести људе који ће са вама подијелити сјајне идеје, понудити вам сарадњу. Прави је тренутак и да започнете нову везу, а уколико имате некога у плану, позовите га и препустите се страстима. Здравље одлично.

Вага

Одлучујете да мијењате нешто у животу, чврсто сте ријешили. Могуће је да ће вам неке изненадне ситуације промијенити планове, тачније само ће вас мало скренути с пута. Отварате душу партнеру и ту правите помак. Учврстићете везу. Слободне Ваге чезну за старом љубављу. Боље дигните руке. Могући су проблеми са пробавом.

Шкорпија

Све иде добро и немате разлога за бригу. Ваш оптимизам и љубав према животу ће се пренијети на друге, уживате у разговорима и дружењу. Снажно дјелујете на супротан пол, жељни сте романтике, па бирајте особе које могу да вам је пруже. Заузете Шкорпије добијају интересантан позив. Врло вјероватно ћете имати проблема са леђима.

Стријелац

Спремни сте за активан одмор, не можете да се скрасите. Могући су непланирани састанци, неочекиване посјете. Добар дан за креативне активности или редовне спортске тренинге. Данас сазнајете и неке важне информације које ће одлучити даљи ток ваше везе. Само немојте да се нервирате, на крају ће све бити у реду.

Јарац

Очекује вас прегршт обавеза, али најбоље би било када бисте задужења подијелили са неким. Корист ће бити обострана, а сваки савјет ће вам добро доћи. Друга половина дана је резервисана за партнера. Немојте да будете тврдоглави, не свађајте се због небитних ствари. Очекујете необичан позив. Здравље је добро.

Водолија

Будите спремни да преузмете одговорност не само за своје поступке, већ и за поступке других. У почетку ћете бити уплашени, али ваша интелигенција и способност да се брзо прилагодите ће вам помоћи да остварите успјех. Неко покушава да вам саботира везу, све што вам није јасно - питајте партнера! Осјећате се добро.

Рибе

Рибе ће искористити овај дан да науче нешто ново, усаврше се у послу који воле. Љубавна ситуација није сјајна, проблеми вам висе над главом, али данас није прави тренутак да их рјешавате. Гледајте да се не оптеретите превише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана