Хороскоп за 3. јул

Г.С.
Foto: Г.С.

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују.

Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Иако вас могу очекивати бројне препреке не смијете дозволити да вам се обавезе гомилају, јер касније нећете имати довољно времена да све завршите како треба, због могућих грешака и пропуста. Поред прошлости, отварају вам се и добре могућности за нове, стабилне љубавне приче. Будите опрезни у саобраћају.

Бик

У свему што будете покренули ићи ћете у добром смјеру, иако вас неке непредвидиве околности које неће зависити од вас могу успоравати. Слободни Бикови интересантне љубавне приче се могу десити потпуно неочекивано и када се најмање надате. Појачан стрес.

Близанци

Бићете доста оптерећени позивима, разговорима и разноразним захтјевима па би било добро да се не расплинете на стотину страна јер су могуће грешке и пропусти. Слободни Близанци ће пронаћи начин како да се више приближе особи која им се допада. Једна необична околност вам може донијети сусрет који толико прижељкујете. Осјетљивост костију и зглобова.

Рак

Разлози за бројна кашњења и одлагања данас могу бити различити и првенствено техничко-организационе природе, али свакако неће ништа зависити од вас. Слободни Ракови би требало да уживају у пажњи и комуникацији, како са новим тако и тајним старим симпатијама. Пад енергије.

Лав

Могли бисте имати појачану комуникацију са надређеним или најбитнијим особама које одлучују, што ће од вас захтијевати појачану одговорност и максималну професионалност. 

Слободни Лавови, интересантна нова познанства очекују вас у изласцима или путем друштвених мрежа. Уживајте у флерту и опуштеној комуникацији за почетак. Не журите. Могућа несаница.

Дјевица

Комплетна радна атмосфера ће одисати назнаком промјена које вас тек очекују у будућем периоду, стога се држите приоритета, свог дијела посла и ништа не форсирајте. Очекујте доста папирологије. Није вријеме за исхитрене потезе и битне одлуке, потрудите се да ствари посматрате ставивши се у позицију друге стране. Могућа осјетљивост грла.

Вага

Односи са колегама су у суштини добри, са надређенима задовољавајући, тако да вас не очекују неке озбиљније препреке на пословном плану данас. Обострано будите спремни да сагледате ствари на другачији начин и ово ће брзо донијети резултате. Потребна вам је психофизичка релаксација.

Шкорпија

Могућа су мања таласања прије свега на пољу организације и комуникације са сарадницима, али и са надређенима. Слободни, уживајте у новим познанствима, у флерту, ових дана сте и те како примијећени. Пријала би вам умјерена физичка активност.

Стријелац

Немојте бити скромни и дјеловати из другог плана, покажите се у најбољем свјетлу и успјех ће бити загарантован. Покушајте да пронађете неки компромис и заједнички се усагласите о неким битним стварима. Стрес нагомилан до максимума избаците кроз физичку активност.

Јарац

Сигурно је да ћете се суочити и са неким непријатним ситуацијама од стране најближих сарадника данас, али вас то неће много пореметити у вашим намјерама. Одличан дан је пред вама да сву пажњу посветите угађању драгој особи која ће и те како знати да вам узврати. Уживајте, чувајте се упала, инфекција.

Водолија

Нема разлога за забринутост, анализирајте и разрађујте постојећу проблематику и свакако имате велике шансе да разријешите те замршене пословне проблеме успјешно. Слободне Водолије, требало би да уживате у новом познанству. Особа коју сте упознали има и те како стила. Здравље врло добро.

Рибе

Покушајте да завршите све што је заостало, погурајте сараднике, припремите се да дате неупоредиво више снаге и воље него до сада. Слободне Рибе, неко ће покушати да обнови контакт са вама. И вјероватно је да ће успјети у томе. Могућа главобоља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана