Хороскоп за 3. август

ГС
Хороскоп за 3. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Типични Овнови би већи дио дана могли да проведу бавећи се кућним активностима и одмарајући у породичном окружењу. Повољан је дан да са драгом особом уживате у некој заједничкој активности, по могућности организујете неки излет или шетњу. Здравље одлично.

Бик

Другог дана викенда имате веома повољну климу да све организујете онако како вама највише одговара, у кругу ближњих. Овај дан није лош за кућне посјете, дружење са рођацима, кумовима. Уживајте. Водите рачуна о исхрани.

Близанци

Ако сте себи данас поставили више циљева, храбро напријед, имате реалне шансе да их већину остварите, само се потрудите да не распете сувише енергије. Позитивна енергија и шарм којим зрачите биће и те како примјетни током овог дана у ма којем друштву да се налазите. Искористите то на прави начин и уживајте. Могуће респираторне тегобе, алергијске реакције.

Рак

Ракове током ове суботе очекује бављење уобичајеним активностима у кућном, породичном окружењу, у чему ћете уживати. Искористите повољан дан и посветите довољно пажње и разумијевања вашој драгој особи, која ће то знати да цијени. Можете је обрадовати и неком ситницом. Здравље одлично.

Лав

Није дан за форсирање и велике пословне подухвате, али за одмор и опуштање свакако јесте, а то вам је и пријеко потребно. Потребно је да мало више времена посветите искључиво себи и сопственим размишљањима. Довољно се наспавајте.

Дјевица

По свој прилици очекује вас један опуштен и миран дан па би било добро посветити се неким мање захтјевним физичким активностима. Потребно вам је ресетовање. Сјајан дан је за дружење и опуштање у кругу пријатеља и драгих људи. Можда нека кућна посјета. Здравље врло добро.

Вага

Дан и није тако лош за успјешно обављање неопходних, основних обавеза, а остатак свако посветите одмору и опуштању у кругу породице. Солидан дан очекује оне представнике овог знака који су задовољни постојећим стањем на емотивном плану, слободни би могли да покрену неку иницијативу макар за дружење уз кафу. Здравље одлично.

Шкорпија

Могуће је да добијете понуду за усавршавање или пословно отпутујете у иностранство. Имаћете добар први дан викенда за понеку лијепу и конкретну акцију у сфери љубави. Можда најавите драгој особи неко путовање. Здравље врло добро.

Стријелац

Током ове суботе Стријелчеви би могли да натоваре себи доста обавеза. Оставите довољно времена за одмор и опуштање. Могућ је сусрет са старом симпатијом или особом из ваше љубавне прошлости коју просто нећете моћи одбити. Могуће алергијске реакције.

Јарац

Доста тога чека да се покрене на вашем професионалном плану. Данас су могући и неки озбиљнији разговори о том питању. Не би било лоше да данас иницијативу на љубавном плану препустите драгој особи, а ви се потрудите да се мало више опустите. Здравље одлично.

Водолија

Водолијама неће изостати доста обавеза ни првог дана викенда, посебно што ћете неке потезе или разговоре морати два пута да поновите. Треба да вам заједнички тренуци пролете безбрижно и опуштено, а ви се потрудите да тако и остане. Здравље врло добро.

Рибе

Рибе би ове суботе могле да буду ангажоване у вези са неким хобијем и да се одморе од озбиљнијих пословних активности. Флерт и необавезна прича могли би да вас опусте и расположе, подразумијева се уколико вам је то у интересу. Пријала би вам физичка активност, пливање на примјер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана