Хороскоп за 29. јун

ГС
Хороскоп за 29. јун

Сваки дан вас чекају нови изазови и непланиране ствари, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Доста енергије вам данас цури мимо контроле па је због тога важно да најтипичнији Овнов, прије свега раде полако и стрпљиво, једну по једну ствар. Било би лијепо да овај дан искористите за мала, али конкретна, дјела у сфери љубави. Не скривајте своја осјећања. Водите рачуна о исхрани.

Бик

Повољан је дан да најтипичнији представници Бикова обаве неке важне пословне разговоре или се позабаве склапањем нових договора. Ово је солидан дан да провјерите неке важне детаље у сфери љубави или размислите о подизању актуелне партнерске приче на виши ниво. Здравље одлично.

Близанци

Више ствари интересоваће типичне Близанце током ове суботе. Може и све п мало, али уколико одредите приоритете, већа је вјероватноћа да будете успјешнији. Фине, лагане приче, флерт и евентуално понека опуштена акција без великих претензија, врло су извјестан сценарио када су данашња љубавна дешавања у питању. Уживајте. Здравље врло добро.

Рак

Ево прилике да се Ракови опусте и обаве само оно најхитније од обавеза, а све остало може и да сачека. Искористите добро расположење и посветите се некој заједничкој активности са драгом особом, пријаће вам сваки заједнички тренутак. Здравље одлично.

Лав

Иако ће типични Лавови бити расположени за реализацију бројних идеја, немојте ништа форсирати. Подијелите обавезе и одговорност, биће лакше и ефикасније. Прилично буран дан можете очекивати у сфери љубави. Мало због ваших неиспуњених великих очекивања, а нешто више због понашања драге особе. Здравље врло добро.

Дјевица

Мало стрпљења и провјера биће вам од користи данас, јер можете постићи неке значајније пословне помаке. Само напријед. Што се тиче потенцијалних дешавања на пољу љубави, очекује вас такође повољан дан па би било добро да покажете бар минимум личног ангажовања. Здравље врло добро.

Вага

Одличан је дан пред Вагама да се посвете некој споредној креативној активности или уживају у дружењу, излету са пријатељима. Евентуално понављање неких потеза на љубавном плану усмјерених ка драгој особи могло би да вам донесе више корисних ствари. Здравље одлично.

Шкорпија

Овај радни дан Шкорпијама може донијети доста посла у вези са сређивањем неких обавеза или папирологије који се вуку већ дужи период. Много тога позитивног данас можете пружити на пољу љубави. Фокусирајте се на једну, али посебно вриједну ствар за вашу драгу особу. Могуће осцилације крвног притиска.

Стријелац

Обратите пажњу на конкуренцију и особе из пословног окружења које вам нису наклоњене. У принципу не могу вам ништа. Овај дан и солидне астролошке аспекте могли бисте да првенствено искористите за успостављање нових контаката у сфери љубави, без форсирања конкретних акција. Здравље врло добро.

Јарац

За типичне Јарчеве овај дан је повољан за разговоре и договоре, али не очекујте да ћете одмах све завршити. Нема ни потребе да било шта пожурујете. Многи од вас ће искористити повољне околности и негдје отпутовати на одмор. Лијеп провод је загарантован. Здравље одлично.

Водолија

Све ће данас ићи неким темпом, крени - стани - размисли, тако да ћете бити због свега нервозни, али разлога за бригу не трба да буде, јер ћете на крају све завршити на задовољавајући начин. На љубавном плану све може бити сасвим коректно ако се довољно опустите и препустите драгој особи иницијативу. Здравље врло добро.

Рибе

Овај радни дан за већину Риба представљаће добар тест колико су спремни да своје идеје удруже са особама сличних склоности и размишљања. Пред вама је врло добар дан да направите најмање један успјешан, конкретан корак ка освајању нове симпатије. Уживајте. Здравље врло добро.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана