Хороскоп за 29. јул

ГС
Хороскоп за 29. јул

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 29. јул 2024. године.

Ован

Прилично сте оптимистични када су комуникација и заједнички пројекат са страним сарадницима у питању. Уколико сте слободни емотивна сфера вас не занима. Првенствено сте фокусирани на побољшање финансија. Кости су проблематичне. Чувајте се у превозу.

Бик

Нисте задовољни сарадњом са иностраним сарадницима тако да долази до њеног прекида. Очекује вас ново познанство. Друга страна биће заинтересована за комуникацију са вама, али ви ћете бити суздржани. Могући су проблеми са кожом на нервној бази.

Близанци

Правите нове пословне договоре и планове који су рационални, прагматични, изводљиви. Комуникација са колегама је одлична. Партнер иницира разговор са вама. Нисте у потпуности отворени према њему и не желите отворено да испољите своје мисли и осјећања. Склони сте нерасположењу.

Рак

Мало сте се занијели досадашњим успјехом па правите нове, грандиозне планове увјерени да ћете их без проблема реализовати. Прилично сте оптимистични када је брак у питању. Поново се надате да ће однос са партнером да се стабилизује. Ојачајте имунитет под хитно.

Лав

Област посла је у фази стагнације. Уколико сте незапослени или запослени и тражите нови посао фрустрирани сте немогућношћу да га нађете. Очекује вас ново познанство. Друга особа је скоро изашла из везе, није раскрстила са прошлошћу те није заинтересована за наставак дружења. Имунитет је слаб. Организам је преосјетљив.

Дјевица

Веома сте забринути за пословно-финансијску будућност. Посла нема, као ни новца. Плашите се да се ова ситуација не одужи. Очекује вас ново познанство. Остављате одличан утисак и друга особа жели да вас види поново. Ви немате исту жељу. Циркулација је слаба. Обратите пажњу на срце.

Вага

Задовољни сте ситуацијом на послу. Очекују вас нови контакти, планови, проширење посла. У финансијском смислу осјећате сигурност. Емотивно сте незадовољни било да сте слободни или у вези. Веома тешко подносите самоћу. Не умијете да функционишете самостално.

Шкорпија

Имате веома много обавеза, али све успијевате да одрадите на вријеме и одговорно. Одлично сте организовани. Брачна партнерка је незадовољна. Има утисак да је сама у браку и да вас занима искључиво посао. Здравље је стабилно.

Стријелац

Приватни бизнис се одлично развија. Правите нове пословне планове са колегама. Прилично сте задовољни сарадњом. Иницирате разговор са партнерком, али она није отворена према вама и све што је мучи задржава у себи. Имунитет је у паду. Ојачајте га хитно.

Јарац

Очекује вас краћи пословни пут на коме одлично пролазите. Прилично сте задовољни договором који сте постигли. Размишљате о прошлости и бившем партнеру. Уби вас носталгија. Да вам је садашња памет, а некадашње године знали бисте шта вам је чинити. Генерално сте осјетљиви. Најугроженији су дисајни органи.

Водолија

Уколико се бавите приватним бизнисом очекује вас тајни прилив новца. Посао стагнира, али ви сте убијеђени да ћете га активирати. Незадовољни сте емотивном сфером. Осјећате се усамљено, невољено, несхваћено. Припазите на срце и циркулацију.

Рибе

Као што сте и очекивали долази до прекида дугогодишње пословне сарадње. Прилично сте нерасположени због тога. Очекује вас разговор са брачним партнером. Он има проблема, нерасположен је и потребно му је ваше разумјиевање. Чувајте срце и кости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана