Хороскоп за 29. август

ГС
Хороскоп за 29. август

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 29. август 2024. године.

Ован

Иако су Овнови увијек спремни да директно кажу оно што мисле, данас би ипак требало да покажете мало тактичности и дипломатије. Обома су вам тренутно потребни хармонија и тренуци мира, учините оно што је до вас. Здравље врло добро.

Бик

Данас вам могу пристићи неке лијепе најаве или информације које ће вас обрадовати. Будите активни и добре шансе вас неће мимоићи. Пажљиво пратите понашање вољене особе и потрудите се да јој угодите, биће вам вишеструко узвраћено. Здравље одлично.

Близанци

Покушајте да избјегнете сараднике који вас деконцентришу, већину обавеза моћи ћете да завршите без већих проблема и ичије помоћи. Слободни Близанци, уживате у позитивној и подстицајној енергији коју једна особа буди у вама. Здравље врло добро.

Рак

Имаћете сасвим солидне астролошке услове да се прије свега успјешно посветите завршетку већ започетих пословних обавеза. Овај дан даје лијеп наговјештај да се опустите и уживате са драгом особом. Без значајнијих упозорења што се тиче здравља.

Лав

Без форсирања својих идеја и начина реализовања договорених професионалних пројеката. Позабавите се прије свега завршавањем претходних пословних задатака и помозите осталима који не могу да вас испрате. Све ће бити лакше и опуштеније уколико се држите и поштујете договоре које сте направили. Промјенљиво расположење.

Дјевица

Вама мотивација не недостаје, као и нови прилази послу и то је довољно да позитивно утичете на пословно окружење и са успјехом обавите све што се од вас очекује. Пазите да се не уплетете у неке интриге везане за старе пријатеље. Потребна вам је психофизичка релаксација.

Вага

Припазите се љубоморних и завидних особа из вашег пословног окружења, заштитите себе и своје интересе. Слободне Ваге су ових дана магнет за супротни пол, али не само за нове особе, има ту и неких старих симпатија. Стрес и напетост избацујте кроз физичку активност.

Шкорпија

Нема разлога да журите са изношењем неких нових планова, наилази знатно повољнији период за то. Није лош дан да преузмете иницијативу и покренете циклус нових догађаја на вашем љубавном плану. Здравље врло добро.

Стријелац

Бићете одмјерени и стабилни у комуникацији и договорима са сарадницима и пословним партнерима, па се очекују и повољни пословни договори. Емотиван сусрет са особом из ваше прошлости могао би да остави на вас незаборавне утиске. Више се одмарајте, прије свега ментално.

Јарац

Без већих препрека на професионалном путу данас можете бити у потпуности задовољни оним што радите. Могуће је активирање неке старе сарадње са иностранством. Развој ситуације на вашем љубавном пољу највише ће данас зависити од вашег ангажовања. Могућа несаница.

Водолија

Могући су одређени неспоразуми са особама које имају битно другачији став о питању актуелне пословне ситуације. Можда ћете морати неке потезе да понављате. Без већих таласања на вашем љубавном мору, што даје прилику да уживате у постојећим партнерским односима. Посветите се здравим навикама.

Рибе

Солидан радни дан очекује типичне Рибе, да се мало опуштеније посвете обавезама којих ће бити мање него претходних дана. Постоји могућност сусрета са особом из прошлости, лијепа атмосфера и пријатно проведено вријеме свакако ће вас орасположити. Здравље врло добро.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана